پنجشنبه, ۷ تیر, ۱۴۰۳ / 27 June, 2024
مجله ویستا
طرز تهیه بریانی مرغ
برای بریانی مرغ معمولا از سینه استفاده می شود.
1 پیاز و سرخ کردم بعدش به ترتیب چند پر سیر له شده + نمک و از هر ادویه ای که میگم 1 ق چ ( فلفل سیاه و دارچین و هل و زردچوبه و زنجفیل و خیلی کم جوز هندی و کاری و بادیان و زعفران ) و تف میدیم
بعد مرغ رو معمولا سینه استفاده میکنند ولی من ران مرغ استفاده کردم به پیاز داغ اضافه و تف میدیم و با نصف استکان آب پختمش بعد زیر گاز رو خاموش کردم و دو لیوان ماست اضافه کردم و در حد داغ شدن دوباره حرارت دادم و لا به لا ی برنج دم کردم.
گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
منبع : mamisite.com
مطالب پیشنهادی :
مطالب پیشنهادی :
طرز تهیه مرغ تست کنجدی
دونر مرغ کبابی
طرز تهیه مرغ تنوری با سس مخصوص
مطنجن مرغابی (گیلان)
مرغ تنوری با سس مخصوص
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات علیرضا زاکانی مسعود پزشکیان ایران سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری 1403 انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم قالیباف پزشکیان مناظره انتخاباتی محمدباقر قالیباف
هواشناسی سیل سوادکوه بارش باران قتل تهران قوه قضاییه فضای مجازی سیلاب سازمان هواشناسی محیط زیست شهرداری تهران
قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو دولت سیزدهم حقوق بازنشستگان دلار بازنشستگان نهضت ملی مسکن مسکن قیمت سکه خودرو طلا
جوکر احسان علیخانی تلویزیون سینمای ایران فیلم رسانه ملی شهید خدمت سینما سریال تئاتر دفاع مقدس
ماهواره دانش بنیان
رژیم صهیونیستی روسیه آمریکا بولیوی غزه فلسطین جنگ غزه چین ترکیه اوکراین اتحادیه اروپا حزب الله لبنان
پرسپولیس فوتبال استقلال یورو 2024 باشگاه پرسپولیس کریستیانو رونالدو لیگ برتر عبدالکریم حسن تیم ملی فوتبال ایران جام ملت های اروپا جواد نکونام لیگ برتر ایران
نمایشگاه الکامپ ربات همراه اول عیسی زارع پور وزیر ارتباطات هوش مصنوعی ایلان ماسک گوشی
آلزایمر دیابت سرطان سازمان غذا و دارو کاهش وزن ریزش مو زوال عقل اعتماد به نفس