چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا
والک پلو
والکها را پاک کرده بشویید سپس درشت خرد کنید برنج را شسته و 4-3 در آب و نمک خیس دهید ...
مواد لازم :
والک .................... 1 کیلو
برنج گلستان ......... 5 پیمانه
نمک و روغن .......... به مقدار کافی
تخم مرغ ................ 6 عدد
طرز تهیه:
طرز تهیه:
والکها را پاک کرده بشویید سپس درشت خرد کنید برنج را شسته و 4-3 در آب و نمک خیس دهید سپس به همراه والک در آب جوش ریخته و برنج را آبکش کنید . این برنج را مثل پلو های مخلوط دیگر دم کنید و موقع سرو با نیمرو میل کنید .
والک سبزی محلی تهران قدیم و در فصل بها ر در کوهپایه های البرز فراوان است.
می توانید این پلو را نیز با ماهیچه گوسفندی سرو نمایید.
مطالب پیشنهادی گلستان:
تهیه شده توسط شرکت گلستان
www.seemorgh.com/lifestyle
www.seemorgh.com/lifestyle
اختصاصی سیمرغ
مطالب پیشنهادی گلستان:
آجیل پلو (غذای هندی)
مجبوس (پلوی لبنانی)
پلوی علی پاشا( ترکیه)
پلوی سه رنگ ویژه ی میز مهمانیهای شما!
شکر پلو
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران روز دختر دولت سیزدهم دولت رئیس جمهور سید ابراهیم رئیسی رافائل گروسی مجلس شورای اسلامی انتخابات رهبر انقلاب حجاب انتخابات مجلس
قتل تهران پلیس هواشناسی شهرداری تهران فضای مجازی بارش باران آموزش و پرورش سیل سلامت شهرداری سازمان هواشناسی
گاز نمایشگاه نفت قیمت طلا خودرو مالیات قیمت خودرو مسکن قیمت دلار حقوق بازنشستگان ایران خودرو بازار خودرو بانک مرکزی
نمایشگاه کتاب نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون محمدمهدی اسماعیلی کتاب سریال سینمای ایران دفاع مقدس سینما تئاتر موسیقی فیلم
اینوتکس دانشجویان دانش بنیان
رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل جنگ غزه فلسطین آمریکا رفح حماس روسیه حمله به رفح نوار غزه ترکیه
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ قهرمانان اروپا لیگ برتر دورتموند ذوب آهن رئال مادرید بازی لیگ برتر ایران نساجی لیگ برتر فوتبال ایران
تبلیغات اپل عیسی زارع پور اینترنت سامسونگ ناسا گوگل آب مایکروسافت نوآوری
سرطان آسم قلب سنگ کلیه کمردرد اعتیاد ناباروری بیماران خاص بیمه سبزیجات