چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا

والک پلو


والکها را پاک کرده بشویید سپس درشت خرد کنید برنج را شسته و 4-3 در آب و نمک خیس دهید ...


مواد لازم :

والک .................... 1 کیلو

برنج گلستان ......... 5 پیمانه

نمک و روغن .......... به مقدار کافی

تخم مرغ ................ 6 عدد

طرز تهیه:

والکها را پاک کرده بشویید سپس درشت خرد کنید برنج را شسته و 4-3 در آب و نمک خیس دهید سپس به همراه والک در آب جوش ریخته و برنج را آبکش کنید . این برنج را مثل پلو های مخلوط دیگر دم کنید و موقع سرو با نیمرو میل کنید .


والک پلو

والک سبزی محلی تهران قدیم و در فصل بها ر در کوهپایه های البرز فراوان است.

می توانید این پلو را نیز با ماهیچه گوسفندی سرو نمایید.

والک پلو
تهیه شده توسط شرکت گلستان
www.seemorgh.com/lifestyle
اختصاصی سیمرغ

مطالب پیشنهادی گلستان:
آجیل پلو (غذای هندی)
مجبوس (پلوی لبنانی)
پلوی علی پاشا( ترکیه)
پلوی سه رنگ ویژه ی میز مهمانیهای شما!
شکر پلو