چهارشنبه, ۱۰ بهمن, ۱۴۰۳ / 29 January, 2025
مجله ویستا

مرغ با کرم ترخون


سس سفید، سبزیجات، نمک و فلفل را به مخلوط افزوده و در صورت نیاز کمی آب مرغ دیگر اضافه کنید، اجازه دهید روی حرارت ملایم مرغ‌ها پخته و ...
موادلازم:
روغن زیتون
2 قاشق غذاخوری

سینه مرغ 4 عدد

پیاز 1 عدد، خرد شده

سیر 1 تا 2 حبه، ریز یا رنده شده

قارچ 200 گرم، ورقه شده

آب مرغ 1 پیمانه

سس سفید 1 پیمانه، رقیق

ترخون تازه 1/4 پیمانه، خرد شده

جعفری تازه خرد شده کمی

نمک و فلفل به مقدار لازم

ترخون و جعفری برای تزئین
اگر ترخون خشک بود 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

مرحله 1 - روغن را در تابه ریخته و سینه‌های بدون پوست مرغ را افزوده، روی حرارت متوسط برای 10 دقیقه یا بیشتر قرار دهید تا هر دو سمت مرغ‌ها طلایی شوند.

مرحله 2 - حرارت را کم کنید و 10 دقیقه دیگر به مرغ‌ها زمان پخت دهید، سپس آن‌ها را از تابه خارج کنید.

مرحله 3 - پیاز و سیر را در تابه ریخته و تفت دهید تا نرم شوند ولی رنگ آن‌ها قهوه ای نشود.

مرحله 4 - قارچ‌ها را به مخلوط پیاز افزوده و برای 2 دقیقه تفت دهید، سپس مرغ‌ها را همراه با آب مرغ افزوده و برای 10 دقیقه بپزید.

مرحله 5 - سس سفید، سبزیجات، نمک و فلفل را به مخلوط افزوده و در صورت نیاز کمی آب مرغ دیگر اضافه کنید، اجازه دهید روی حرارت ملایم مرغ‌ها پخته و آب مرغ نسبتاً غلیظ شود، سپس در ظرف مورد نظر کشیده و با سبزی تازه تزئین کنید.

مرغ با کرم ترخون
تهیه شده توسط شرکت گلستان
www.seemorgh.com/lifestyle
اختصاصی سیمرغ


مطالب پیشنهادی گلستان:
آش لپه مخصوص فصل پاییز!
شاک شوکا (ترکیه)
خوراک بیف ویستاول
مجبوس (پلوی لبنانی)
شامی پوک