یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا

بهترین روش برای از بین بردن نفخ لوبیا چیست؟


لوبیا به علت نفخی که ایجاد می کند، طرفدار زیادی ندارد، اما با رعایت این چند نکته می توان از خوردن لوبیا لذت برد
زنجبیل :
این گیاه برای سیستم هضم بسیار مفید است و تولید گاز در معده را کاهش می دهد. هنگام شروع پخت لوبیا که از قبل خیس شده، مقداری زنجبیل به آن اضافه کنید.

آنغوزه :
دارای خاصیت های ضد التهابی و آرام بخش است و در رفع علایم ناراحتی، کرم های روده ای، نفخ و سندروم بی قراری روده، موثر است. پس از گرم شدن، مقدار بسیار کمی به اندازه نوک قاشق چای خوری به غذا(خوراک لوبیا) اضافه کنید. در صورت مرغوب بودن رنگ غذا تغییر می کند.

زیره :
مانع تولید گاز معده می شود. غدد بزاق دهان را تحریک می کند. پس از افزودن کمی زیره به روغن کمی آب نیز به آن اضافه کنید سپس لوبیا را که از قبل خیس کرده اید به آن اضافه کنید.

زنیان :
این دانه دارای میزان بالایی تیمول است و باعث تسکین نفخ می شود.



گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
منبع : khorasannes.com



مطالب پیشنهادی :
اصول نگهداری روغنها
توصیه های ایمنی مهم در منزل!
نکاتی درباره نگهداری گلهای مختلف در منزل!
با گوشت و مرغ ناپز چه کنیم ؟
با کپک مواد غذایی چه کار کنیم؟