پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا
کدوی سرخ شده با سس
مواد لازم برای ۴نفر
نصف فنجان خرده نان
نصف فنجان پنیر پیتزا
یک قاشق مرباخوری مرزنگوش
نیم کیلوگرم کدوی برش خورده
نمک و فلفل به مقدار لازم
یک عدد تخم مرغ زده شده
طرز تهیه:
خرده نان، پنیر و مرزنگوش را باهم مخلوط کنید.
کدوهای برش خورده را با نمک و فلفل طعم دار کنید.
کدوها را دانه به دانه ابتدا در تخم مرغ و سپس خرده نان بغلتانید.
کدوها را در قالبی حاوی کاغذ روغنی قرار دهید و در فر از قبل تنظیم شده روی دمای ۲۰۰درجه سلسیوس به مدت ۲۵دقیقه قرار دهید و یا این که سرخ کنید.
مواد لازم برای سس مارینا
یک چهارم فنجان روغن زیتون
۴ حبه سیر نصف شده
نیم کیلوگرم گوجه فرنگی
نمک و فلفل به میزان لازم
۳عدد برگ ریحان ریزشده
طرز تهیه سس:
سیر را در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
گوجه فرنگی را له و به سیر اضافه کنید.
نمک و فلفل را به میزان لازم به گوجه ها اضافه کنید.
مواد را به جوش بیاورید و سپس حرارت را کم کنید و بگذارید ۲۵دقیقه بجوشد.
در انتها ریحان خرد شده را اضافه و پس از یک دقیقه گاز را خاموش کنید. کدوها را همراه با سس میل کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست