پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا

کدوی سرخ شده با سس


کدوی سرخ شده با سس

● مواد لازم برای ۴نفر
▪ نصف فنجان خرده نان
▪ نصف فنجان پنیر پیتزا
▪ یک قاشق مرباخوری مرزنگوش
▪ نیم کیلوگرم کدوی برش خورده
▪ نمک و فلفل به مقدار لازم
▪ یک عدد تخم مرغ زده شده
● طرز …

مواد لازم برای ۴نفر

نصف فنجان خرده نان

نصف فنجان پنیر پیتزا

یک قاشق مرباخوری مرزنگوش

نیم کیلوگرم کدوی برش خورده

نمک و فلفل به مقدار لازم

یک عدد تخم مرغ زده شده

طرز تهیه:

خرده نان، پنیر و مرزنگوش را باهم مخلوط کنید.

کدوهای برش خورده را با نمک و فلفل طعم دار کنید.

کدوها را دانه به دانه ابتدا در تخم مرغ و سپس خرده نان بغلتانید.

کدوها را در قالبی حاوی کاغذ روغنی قرار دهید و در فر از قبل تنظیم شده روی دمای ۲۰۰درجه سلسیوس به مدت ۲۵دقیقه قرار دهید و یا این که سرخ کنید.

مواد لازم برای سس مارینا

یک چهارم فنجان روغن زیتون

۴ حبه سیر نصف شده

نیم کیلوگرم گوجه فرنگی

نمک و فلفل به میزان لازم

۳عدد برگ ریحان ریزشده

طرز تهیه سس:

سیر را در روغن تفت دهید تا طلایی شود.

گوجه فرنگی را له و به سیر اضافه کنید.

نمک و فلفل را به میزان لازم به گوجه ها اضافه کنید.

مواد را به جوش بیاورید و سپس حرارت را کم کنید و بگذارید ۲۵دقیقه بجوشد.

در انتها ریحان خرد شده را اضافه و پس از یک دقیقه گاز را خاموش کنید. کدوها را همراه با سس میل کنید.