پنجشنبه, ۱۴ تیر, ۱۴۰۳ / 4 July, 2024
مجله ویستا
طرز تهیه خورش فسنجان با قارچ
مرتب آن را هم بزنید و بعد از تفت دادن دو لیوان آب به آن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید و بعد از جوش آمدن حرارت را خیلی کم کنید.
مواد لازم :
گردوی چرخ شده : 4 پیمانه
پیاز : یک عدد
قارچ : 150 گرم
رب انار : نصف لیوان
شکر : 5 قاشق غذاخوری
دارچین : یک قاشق مرباخوری
ارده : 2 قاشق غذاخوری
زعفران دمکرده : 2 قاشق غذاخوری
روغن : به میزان لازم
گردوی چرخ شده : 4 پیمانه
پیاز : یک عدد
قارچ : 150 گرم
رب انار : نصف لیوان
شکر : 5 قاشق غذاخوری
دارچین : یک قاشق مرباخوری
ارده : 2 قاشق غذاخوری
زعفران دمکرده : 2 قاشق غذاخوری
روغن : به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا پیاز را رنده کنید و با مقداری روغن سرخ کنید.
سپس گردو را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید.
این کار را با دقت انجام دهید، چون گردو خیلی زود میسوزد.
مرتب آن را هم بزنید و بعد از تفت دادن دو لیوان آب به آن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید و بعد از جوش آمدن حرارت را خیلی کم کنید.
ابتدا پیاز را رنده کنید و با مقداری روغن سرخ کنید.
سپس گردو را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید.
این کار را با دقت انجام دهید، چون گردو خیلی زود میسوزد.
مرتب آن را هم بزنید و بعد از تفت دادن دو لیوان آب به آن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید و بعد از جوش آمدن حرارت را خیلی کم کنید.
در مرحله بعد قارچها را خرد کرده و به آنها کمی آبلیمو بزنید که سیاه نشوند.
بعد آنها را تفت دهید و همراه رب انار، شکر، دارچین، ارده، زعفران و نمک به گردو اضافه کنید و بگذارید به آرامی بجوشد و به روغن بیفتد و آب آن کم شود.
برای این که خورش زودتر به روغن بیفتد، چند تکه یخ به خورش در حال جوش اضافه کنید.
شکر این خورش را میتوانید بنا به سلیقه خود کمتر یا بیشتر کنید.
خورش را در ظرف مناسبی کشیده و با پلو زعفرانی سرو کنید.
بعد آنها را تفت دهید و همراه رب انار، شکر، دارچین، ارده، زعفران و نمک به گردو اضافه کنید و بگذارید به آرامی بجوشد و به روغن بیفتد و آب آن کم شود.
برای این که خورش زودتر به روغن بیفتد، چند تکه یخ به خورش در حال جوش اضافه کنید.
شکر این خورش را میتوانید بنا به سلیقه خود کمتر یا بیشتر کنید.
خورش را در ظرف مناسبی کشیده و با پلو زعفرانی سرو کنید.
گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
منبع : چهاردیواری جام جم
مطالب پیشنهادی :
طرز تهیه خورش سیب و آلو
خورش قیمه خلال و زرشک، خورشتی خوش طعم و عالی
طرز تهیه حلیم بادنجان
طرز تهیه خورش غوره
طرز تهیه خورش به
![](/imgs/no-img-200.png)
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
ویزای تضمینی ایتالیا کانادا
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
انتخابات ریاست جمهوری سعید جلیلی مسعود پزشکیان انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 ایران انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم جلیلی مناظره مناظره انتخاباتی دولت ریاست جمهوری
تهران پلیس قتل اصفهان سازمان هواشناسی شهرداری تهران وزارت بهداشت قوه قضاییه حوادث خانواده آموزش و پرورش محیط زیست
مسکن خودرو تورم قیمت طلا قیمت دلار بازار خودرو قیمت خودرو قیمت سکه دلار دولت سیزدهم بازار سرمایه بورس
تلویزیون سینما محرم تئاتر بازیگر علیرضا قربانی سینمای ایران تخت جمشید سارا بهرامی رسانه ملی کنسرت دفاع مقدس
ماهواره کنکور ۱۴۰۳
رژیم صهیونیستی روسیه فلسطین جو بایدن ترکیه دونالد ترامپ غزه جنگ غزه آمریکا اسرائیل فرانسه چین
پرسپولیس فوتبال استقلال یورو 2024 سپاهان باشگاه پرسپولیس کریستیانو رونالدو باشگاه استقلال علیرضا بیرانوند جام ملت های اروپا لیگ برتر لیگ برتر ایران
هوش مصنوعی گوگل اینترنت نمایشگاه الکامپ سامسونگ اینستاگرام اپل عیسی زارع پور ایرانسل فیبرنوری ربات
تب دنگی کاهش وزن برنج خواب قهوه سرطان مغز دیابت مو فشار خون