پنجشنبه, ۱۴ تیر, ۱۴۰۳ / 4 July, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه خورش فسنجان با قارچ


مرتب آن را ​ هم بزنید و بعد از تفت دادن دو لیوان آب به آن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید و بعد از جوش آمدن حرارت را خیلی کم کنید.
مواد لازم :
گردوی چرخ شده : 4 پیمانه
پیاز : یک عدد
قارچ : 150 گرم
رب انار : نصف لیوان
شکر : 5 قاشق غذاخوری
دارچین : یک قاشق مرباخوری
ارده : 2 قاشق غذاخوری
زعفران دمکرده : 2 قاشق غذاخوری
روغن : به میزان لازم

طرز تهیه :
ابتدا پیاز را رنده کنید و با مقداری روغن سرخ کنید.
سپس گردو را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید.
این کار را با دقت انجام دهید، چون گردو خیلی زود می‌سوزد.
مرتب آن را ​ هم بزنید و بعد از تفت دادن دو لیوان آب به آن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید و بعد از جوش آمدن حرارت را خیلی کم کنید.
در مرحله بعد قارچ‌ها را خرد کرده و به آنها کمی آبلیمو بزنید که سیاه نشوند.
بعد آنها را تفت دهید و ​ همراه رب انار، شکر، دارچین، ارده، زعفران و نمک به گردو اضافه کنید و بگذارید به آرامی بجوشد و به روغن بیفتد و آب آن کم شود.
برای این‌ که خورش زودتر به روغن بیفتد، چند تکه یخ به خورش در حال جوش اضافه کنید.
شکر این خورش را می‌توانید بنا به سلیقه خود کمتر یا بیشتر کنید.
خورش را در ظرف مناسبی کشیده و با پلو زعفرانی سرو کنید.



گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
منبع : چهاردیواری جام جم



مطالب پیشنهادی :
طرز تهیه خورش سیب و آلو
خورش قیمه خلال و زرشک، خورشتی خوش طعم و عالی
طرز تهیه حلیم بادنجان
طرز تهیه خورش غوره
طرز تهیه خورش به