دوشنبه, ۱۱ تیر, ۱۴۰۳ / 1 July, 2024
مجله ویستا

ترشی خرمالو


ترشی خرمالو

● مواد لازم:
▪ خرمالو یک کیلو
▪ برگه هلو یا زرد آلو یا مخلوط هر نیم کیلو
▪ سیاه دانه ۱ قاشق مرباخوری
▪ نمک ۱ قاشق مرباخوری
▪ تخم گشنیز نیمکوب ۱ قاشق مرباخوری
▪ پودر گلپر ۱ قاشق …

مواد لازم:

خرمالو یک کیلو

برگه هلو یا زرد آلو یا مخلوط هر نیم کیلو

سیاه دانه ۱ قاشق مرباخوری

نمک ۱ قاشق مرباخوری

تخم گشنیز نیمکوب ۱ قاشق مرباخوری

پودر گلپر ۱ قاشق مرباخوری

خرمای بدون هسته نیم کیلو

سرکه یک لیتر

تمرهندی یک بسته

طرز تهیه :

برای تهیه ی این ترشی از خرمالو ی له شده و بسیار نرم هم می توان استفاده کرد و لازم نیست که حتماً سالم باشد.

خرمالوها را خرد کرده و داخل مخلوط کن می ریزیم تا یکنواخت شوند. نیازی به گرفتن پوست آن ها نیست. اما اگر عمل له کردن و مخلوط کردن با دست انجام شود، پوست آن ها باید جدا شود، چون پوست ها به صورت درسته باقی مانده و ظاهر بدی به ترشی می دهد.

- تمرهندی را در سرکه می ریزیم و آن را به طور کامل با دست مخلوط کرده و هسته های آن را جدا می کنیم.

برگه ی هلو یا زرد آلو را که حداقل به مدت ۱۲ ساعت در سرکه خیسانده ایم و به طور کامل نرم شده است، همراه با تمرهندی و " خرمای هسته گرفته " چرخ می کنیم تا به طور کامل مخلوط شوند.

پودر گلپر ، تخم گشنیز نیم کوب ، سیاه دانه و نمک را به مخلوط خرمالو، خرما، تمرهندی و برگه های چرخ شده اضافه می کنیم.۵- سرکه را به اندازه ی دلخواه به مواد چرخ شده اضافه کرده و از آن می چشیم. بسته به ذائقه، میزان سرکه و نمک را می توان کم یا زیاد کرد.

این ترشی یک نوع ترشی فوری است که به محض آماده کردن، قابل مصرف است.

http://www.kadbanooo.blogfa.com/cat-۱.aspx