سه شنبه, ۷ اسفند, ۱۴۰۳ / 25 February, 2025
مجله ویستا

چگونه سویا را خوشمزه بپزیم ؟


با اینكه سویا جایگزین مناسبی برای گوشت است و از لحاظ غذایی هم بسیار مفید و با ارزش است اما بیشتر خانواده ها از طعم ومزه آن خوششان نمى آید.راه هايى براى خوشمزه كردن اين ماده غذايى

با اینكه سویا جایگزین مناسبی برای گوشت است و از لحاظ غذایی هم بسیار مفید و با ارزش است اما بیشتر خانواده ها از طعم ومزه آن خوششان نمى آید .
برای خوشمزه كردن سویا به نكته هاى زیر دقت كنید :

ابتدا سویا را در مفدار لازم آب گرم خیس كنید و یكی دو بار آب آن را عوض كنید . وقتی سویا نرم شد ، آن را در صافى بریزید تا آب آن كاملا گرفته شود سپس در ظرفى پیاز رنده شده را سرخ كنید و به آن ادویه نمك و رب گو جه فرنگى را اضافه كنید ، حالا سویا را داخل آن بریزید و تفت دهید .

در این مرحله 2 قاشق غذا خورى آبغوره را نیز به مواد اضافه كنید اندكى صبر كرده و یك استكان آب به این مخلوط اضافه كنید حالا درب ظرف را بگذارید تا با حرارت ملایم به مدت 5 دقیقه بپزد . حالا سویاى شما مزه دار شده است . آین را به ماكارونى یا خوراك مى توانید اضافه كنید.
تهيه و تدوين : گروه سبك زندگى سيمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
منبع:مجله خانواده سبز
باز نشر اختصاصى سيمرغ
مطالب پيشنهادى:
چگونه غذاهاى مقرون به صرفه درست كنيم؟
با گوشت و مرغ ناپز چه کنیم ؟
اصول نگهداری روغنها
روش‌های سالم سازی میوه‌ها و سبزی‌ها