یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
" سالم ترین آشپزی جهان " چگونه است؟
" سالم ترین آشپزی جهان " چگونه است؟
مقویترین غذاها را با بهترین روش های پخت ادغام كرده تا هم طعم را بهبود داده و هم از خواص مواد غذایی به گونه ای بهینه استفاده شود. همچنین از راههایی بسیار سریع و آسان برای آماده كردن غذاها استفاده میشود. در نتیجه شما سالم ترین آشپزی جهان را خواهید داشت .
ما آشپزی را برای شما با ارائه دستورات غذایی كه از غذاهای مقوی هر فصل تهیه میشوند، آسان كرده ایم. سپس روش های پختی مانند سرخ كردن سالم، سرخ كردن بدون روغن ،پختن با استفاده از عصاره ها که با آب محلول شدهاند به جای روغن و سرخ كردن در فر را به عنوان راههایی برای پخت این غذاها لحاظ كرده ایم. این روش ها ،طعم طبیعی مواد غذایی را حفظ كرده بدون اینكه به خواص آنها آسیبی برسد.
متوجه خواهید شد كه در هیچ دستور پختی، ما روغن را داغ نخواهیم كرد. تحقیقات علمی در سراسر جهان نشان داده اند كه روغن های داغ شده به طور جدی برای سلامتی مضر هستند . متدهای آشپزی سالم این امكان را برای شما فراهم میكنند كه مواد غذایی مقوی را پخته و به گونه ای كه طعم خوبی هم داشته باشند ، نهایت سود را از آنها ببرید .
اگر مواد غذایی را در زمان اوج عمل آوری آنها در فصلشان مصرف كنیم ، نه تنها خاصیت بیشتر بلكه طعم بسیار بهتری هم در این زمان دارند . استفاده از این متدهای آشپزی سریع و آسان كه طعم غذاهای فصلی را بهبود میبخشند ، به لذت بردن از فواید غذاهای خوشمزه و سالم كمك میكنند.
شیوه سرخ كردن سالم
سرخ كردن سالم ، روش پختی است كه به شما اجازه میدهد طعم سبزیجات سرخ شده را داشته باشید بدون اینكه لازم باشد از روغن داغ شده استفاده كنید. در واقع به دلیل آگاهی از مضرات حرارت دادن روغن ، ما سعی میكنیم دستوراتی را تهیه كنیم كه در آنها نیازی به این كار نباشد . شما متوجه خواهید شد كه در دستوراتی هم كه از روغن استفاده میكنیم ، آن را در آخر اضافه میكنیم .
در این روش ما با پیاز شروع میكنیم ، چون پیاز از خود روغن آزاد میكند و میتوان آن را بدون اضافه كردن روغن ، سرخ كرد. اضافه كردن مقدار كمی آب ، به پیاز اجازه میدهد كه شروع به روغن انداختن كند. زمانی كه پیاز روغن بیندازد ، آب نیز بخار شده است ، بنابراین شما طعم بهتری خواهید داشت. ما استفاده از یك ماهیتابه نچسب را برای این كار به شما پیشنهاد میكنیم . با این حال من دریافته ام كه اگر شما چنین ماهیتابه ای ندارید ، یك ماهیتابه ضدزنگ از جنس فولاد نیز میتواند مناسب باشد. شما فقط باید از حرارت كمتری استفاده كنید. اگر پیازهای شما شروع به چسبیدن به ماهیتابه كرد ، نگران نباشید .فقط همچنان هم بزنید . وقتی آب را به غذا اضافه كنید ، پیازهایی كه به ماهیتابه چسبیده اند ، جدا خواهند شد .این كار طعم بهتری هم به غذای شما خواهد داد . چنانچه به نظر رسید كه در حال سوختن هستند ، خیلی راحت فقط شعله را كم كنید و به پختن ادامه دهید .
چطور سالم سرخ كنیم ؟
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
مجلس شورای اسلامی ایران مجلس مجلس دوازدهم انتخابات انتخابات مجلس انتخابات مجلس دوازدهم انتخابات مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم ستاد انتخابات کشور رهبر انقلاب رئیس جمهور
تهران هواشناسی شهرداری تهران زلزله فضای مجازی سیل سازمان هواشناسی وزارت بهداشت آتش سوزی پلیس قتل بارش باران
قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا خودرو گاز حقوق بازنشستگان بازار خودرو بورس بانک مرکزی نمایشگاه نفت ایران خودرو مالیات
نمایشگاه کتاب کتاب نمایشگاه کتاب تهران رضا عطاران کیانوش عیاری تلویزیون سینمای ایران نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران دفاع مقدس سینما سریال کتابخانه
فناوری
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین جنگ غزه آمریکا روسیه حماس سازمان ملل افغانستان رفح اوکراین
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر هوادار رئال مادرید باشگاه پرسپولیس سپاهان لیگ برتر فوتبال ایران لیگ برتر ایران بازی باشگاه استقلال
هوش مصنوعی همراه اول خورشید شفق قطبی ناسا ایالات متحده ایلان ماسک اپل نوآوری گوگل عیسی زارع پور وزیر ارتباطات
سرطان درمان و آموزش پزشکی تغذیه آلزایمر رژیم غذایی فشار خون قهوه زیبایی بارداری توت فرنگی