یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
مجله ویستا
راتاتویی دونفره
راتاتويي نوعي خورش پاستاست که با توجه به مواد تشکيل دهندهاش ميتواند رنگ و بوي متفاوتي به سفره دو نفره شما بدهد...
موادلازم
* کدو قلمي سبز دو عدد بزرگ
* بادنجان يك عدد بزرگ
* گوجه 3 – 4 عدد متوسط و سفت
* فلفل دلمه قرمز يا سبز يك عدد بزرگ
* پياز سفيد يك عدد متوسط
* سير نصف حبه
* ريحان چند پر (به صورت سالم و خرد شده)
* بادنجان يك عدد بزرگ
* گوجه 3 – 4 عدد متوسط و سفت
* فلفل دلمه قرمز يا سبز يك عدد بزرگ
* پياز سفيد يك عدد متوسط
* سير نصف حبه
* ريحان چند پر (به صورت سالم و خرد شده)
* روغن، نمک، فلفل سياه، پودر آويشن، سرکه سفيد به دلخواه
* پنير پيتزا يا پنير پارمزان رنده شده تقريباً 4 قاشق غذاخوري
* پنير پيتزا يا پنير پارمزان رنده شده تقريباً 4 قاشق غذاخوري
راتاتويي نوعي خورش پاستاست که با توجه به مواد تشکيل دهندهاش ميتواند رنگ و بوي
متفاوتي به سفره دو نفره شما بدهد.
البته اين دليل نميشود که شما نتوانيد راتاتويي رو بدون پاستا سرو کنيد. مروري کوتاه بر مواد
تشکيل دهنده اين خورش لذيذ به شما مي گويد که اين خورش ارزش غذايي لازم را براي سرو
به عنوان يک غذاي مستقل و کامل دارد.
متفاوتي به سفره دو نفره شما بدهد.
البته اين دليل نميشود که شما نتوانيد راتاتويي رو بدون پاستا سرو کنيد. مروري کوتاه بر مواد
تشکيل دهنده اين خورش لذيذ به شما مي گويد که اين خورش ارزش غذايي لازم را براي سرو
به عنوان يک غذاي مستقل و کامل دارد.
طرز پخت:
پيازرا درشت خرد کرده و روي آتش تند تا 3 دقيقه حرارت دهيد. بعد از آن تکههاي فلفل دلمهاي
قرمز يا سبز را که به همان درشتي خرد کردهايد به آن بيافزاييد و شعله راهمچنان زياد نگهداريد.
براي جلوگيري از ته گرفتن مواد، ميزان روغن را به اندازهاي تنظيم کنيد که کف ماهيتابه در تمام
نقاط به اندازه کافي روغن داشته باشد.
پس از 3 دقيقه ديگر، اول نصف حبه سير را ريز خورد کرده و در ماهيتابه به اندازه 1يا 2 دقيقه
تفت دهيد و سپس بادنجان و کدو را که که از عرض به شکل مورب و کاملاًقطور (حداقل 2
سانتميتر) بريدهايد اضافه کنيد.
بادنجان و کدو تقريباً 10 تا 15 دقيقه به زمان نياز دارند تا نسبتاً پخته شوند،اگر ديديد در طي اين
مدت غذا در حال ته گرفتن است، شعله اجاق را فقط کمي پايين بکشيد، اما مراقب باشيد
خوراک آب نياندازد، چون همه اين سبزيجات بايد بخوبي سرخشوند و اگر در آب خودشان پخته
شوند راتاتويي شما مزه اصلي خود را نخواهد داد.
در اين مرحله گوجه فرنگيها را که نسبتاً قطور (همان 2 سانتيمتر) حلقه حلقه کردهايد،دانه
دانه داخل ماهيتابه قرار دهيد و شعله را به حداکثر برسانيد.
نمک، فلفل سياه و سرکه سفيد را اضافه کنيد و به مدت 4 الي 5 دقيقه مواد را درماکزيمم
حرارت و بدون در، با احتياط به هم بزنيد که گوجهها له نشوند يا آبنياندازند.پس از اطمينان
ازسرخ شدن گوجهها، پودر آويشن و ريحان خرد شده را روي مواد بريزيدو در ظرف را براي چند
دقيقه بگذاريد.
شعله را کم کنيد (کمي کمتر از متوسط) و اجازه بدهيد مواد در اين مرحله پخته شوند وآبشان
تبخير شود، بنابراين در ظرف نبايد کيپ باشد. پس از طي اين مراحل، اجاق راخاموش کنيد.
حلقههاي مختلف مواد تشکيل دهنده راتاتويي را که ضمن پخت سالم نگه داشتهايد، درظرف
مناسبي بکشيد و پيش از آنکه داغي غذا از بين برود رويش را با يک لايه از پنيرپيتزا يا پارمزان
رنده شده بپوشانيد. براي اينکه پنيرها آب شوند غذا حتماً بايدداغ باشد. روي ظرف چند پر
ريحان براي تزيين بگذاريد.
تهیه شده توسط شرکت گلستان
www.seemorgh.com/lifestyle
www.seemorgh.com/lifestyle
اختصاصی سیمرغ
مطالب پیشنهادی گلستان:
آجیل پلو (غذای هندی)
مجبوس (پلوی لبنانی)
پلوی علی پاشا( ترکیه)
پلوی سه رنگ ویژه ی میز مهمانیهای شما!
شکر پلو
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست