چهارشنبه, ۱۳ تیر, ۱۴۰۳ / 3 July, 2024
مجله ویستا
حلوای سرلاک
آرد و سرلاك را داخل قابلمه می ريزيم و روی حرارت قرار می دهيم و مرتب هم می زنيم كه نسوزد.كمی كه رنگش طلايی شد كافی است. ( فقط يه كم )
مواد لازم برای تهیه حلوا سرلاک :
آرد : نصف ليوان
سرلاك : نصف ليوان
كره : 50 گرم
روغن : يك سوم ليوان
آب : نصف ليوان
گلاب : يك سوم ليوان
شكر : دو قاشق غذاخوری
زعفران : به مقدار کافی
طرز تهیه حلوا سرلاک :
آب، گلاب، شكر و زعفران را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید.
چون سرلاك شيرين است مقدار شكر حلوا را خيلی كم باید بریزیم و همین موضوع كه باعث می شود که حلوا ديگر كشدار و انگشت پيچ نباشد. ولی مقدار شیرینی آن متعادل است.
حدود دو سه دقیقه جوشیدن برای این حلوا مناسب است.
![حلوای سرلاک](/web/imgs/7/16/acoda1.jpeg)
![حلوای سرلاک](/web/imgs/7/16/acoda1.jpeg)
آرد و سرلاك را داخل قابلمه می ريزيم و روی حرارت قرار می دهيم و مرتب هم می زنيم كه نسوزد.
كمی كه رنگش طلايی شد كافی است. ( فقط يه كم )
![حلوای سرلاک](/web/imgs/7/16/acoda2.jpeg)
![حلوای سرلاک](/web/imgs/7/16/acoda3.jpeg)
![حلوای سرلاک](/web/imgs/7/16/acoda2.jpeg)
![حلوای سرلاک](/web/imgs/7/16/acoda3.jpeg)
دقت كنيد سريع می سوزد و تلخ می شود ( اگه تجربه كافی نداريد بهتر است آرد را تفت بدهيد و بعد از آن كه رنگ گرفت سرلاك را اضافه كنيد. در این صورت امکان سوختن و تلخ شدن ندارد )
![حلوای سرلاک](/web/imgs/7/16/acoda4.jpeg)
![حلوای سرلاک](/web/imgs/7/16/acoda4.jpeg)
روغن و كره را اضافه می كنيم. مقدار كره و روغن بسیار کم باید باشد در حدی كه خميری شود. بايد كم كم روغن را اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد تا به يه خمير تقريبا شل برسيد.
![حلوای سرلاک](/web/imgs/7/16/acoda5.jpeg)
شربت را اضافه کرده و مرتب هم می زنيم.
در حدی روی حرارت هم می زنيم كه حلوا فرم گرفته و لطيف شود .
![حلوای سرلاک](/web/imgs/7/16/acoda6.jpeg)
نكته : سرلاك با اضافه كردن آب پف می كند و در این صورت مجبور می شوید که مقداری آب به ان اضافه کنید.
رنگ حلوا و تيره و روشن بودن آن بستگی به ميزان تفت دادن دارد كه كاملا در اختيار خود شماست كه چقدر آن را تفت بدهيد.
توی ظرف سرو ريخته و آن را با قرص های میوه ای و اسمارتیز تزئين می كنيم.
![حلوای سرلاک](/web/imgs/7/16/acoda7.jpeg)
![حلوای سرلاک](/web/imgs/7/16/acoda7.jpeg)
چون ميزان روغن حلوا كم است روغن بسیار کمی را پس می دهد و همین باعث می شود تا سطح کار صیقلی و تمیز در بیاید.
در ظرف دردار داخل یخچال می توانید برای چند افطاری از آن استفاده کنید.
![حلوای سرلاک](/web/imgs/7/16/acoda8.jpeg)
![حلوای سرلاک](/web/imgs/7/16/acoda8.jpeg)
گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
seemorgh.com/lifestyle
منبع : cheftayebe.ir
مسعود پزشکیان سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری انتخابات ریاست جمهوری 1403 انتخابات پزشکیان ایران انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم جلیلی مناظره مناظره انتخاباتی مجلس شورای اسلامی
قتل عربستان تهران وزارت بهداشت هواشناسی سیل خانواده قوه قضاییه آموزش و پرورش شهرداری تهران سازمان هواشناسی حوادث
خودرو اقتصاد ایران بازار خودرو دولت سیزدهم قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بازار سرمایه دلار قیمت سکه حقوق بازنشستگان بورس
سارا بهرامی تئاتر تخت جمشید سینمای ایران سینما علیرضا قربانی تلویزیون رسانه ملی کنسرت دفاع مقدس کتاب فیلم
مغز دانش بنیان وزیر علوم ماهواره
رژیم صهیونیستی جنگ غزه غزه آمریکا اسرائیل فلسطین روسیه فرانسه ترکیه جو بایدن دونالد ترامپ چین
فوتبال یورو 2024 پرسپولیس استقلال کریستیانو رونالدو باشگاه استقلال جام ملت های اروپا باشگاه پرسپولیس لیگ برتر نقل و انتقالات سپاهان لیگ برتر ایران
اینستاگرام هوش مصنوعی نمایشگاه الکامپ سامسونگ اپل فیبرنوری ربات موبایل ایرانسل گوگل
قهوه تغذیه میوه کاهش وزن سرطان بیماری هندوانه سیب زمینی ویتامین لاغری تب دانگ