دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

شیرینی گردویی را برای نوروز امسال با این دستور درست کنید


شیرینی گردویی یکی از شیرینی های معروف ایرانیان برای نوروز است. با ما همراه شوید تا با طرز تهیه این شیرینی گردویی آشنا شوید.

شیرینی گردویی برای نوروز

مواد لازم برای درست کردن شیرینی گردویی

زرده تخم مرغ : 6 عدد
شکر آسیاب شده : 1/2 فنجان
وانیل : 1/2 قاشق چایخوری
گردو آسیاب شده : 3 فنجان




شیرینی گردویی را برای نوروز امسال با این دستور درست کنید

مرحله اول درست کردن شیرینی گردویی خانگی برای نوروز

فر را روشن کرده و درجه آن را روی 300 بگذارید تا کامل گرم شود.
با همزن دستی به آرامی تخم مرغ ها را هم بزنید.


شیرینی گردویی را برای نوروز امسال با این دستور درست کنید

مرحله دوم درست کردن شیرینی گردویی خانگی برای نوروز

نصف پودر شکر را به مخلوط تخم مرغ ها اضافه کرده و هم بزنید.


شیرینی گردویی را برای نوروز امسال با این دستور درست کنید

مرحله سوم درست کردن شیرینی گردویی خانگی برای نوروز

بعد از حل شدن نصفه اول، نصفه دوم شکر آسیاب شده را اضافه کرده و مجدد هم بزنید.


شیرینی گردویی را برای نوروز امسال با این دستور درست کنید

مرحله چهارم درست کردن شیرینی گردویی خانگی برای نوروز

بعد از حل شدن کامل پودر قند ، وانیل را اضافه کنید.


شیرینی گردویی را برای نوروز امسال با این دستور درست کنید

مرحله پنجم درست کردن شیرینی گردویی خانگی برای نوروز

گردوهای آسیاب شده را اضافه کرده و مخلوط کنید.


شیرینی گردویی را برای نوروز امسال با این دستور درست کنید

مرحله ششم درست کردن شیرینی گردویی خانگی برای نوروز

کف سینی فر را کاغذ روغنی پهن کرده و از مخلوط به اندازه یک قاشق غذاخوری سرخالی روی کاغذ روغنی پهن کنید.
روی هر کدام یک عدد گردو قرار دهید.
سینی را برای مدت 20 دقیقه درون فر قرار دهید و اگر احساس کردید شیرینی ها خام هستند 10 دقیقه دیگر هم درون فر بگذارید.

سرآشپز : صنم لامبورن Sanam Lamborn


تهیه و تدوین : گروه سبک زندگی سیمرغ
اختصاصی سیمرغ