چهارشنبه, ۱۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 5 February, 2025
مجله ویستا
سالاد اندونزیایی بسیار خوشمزه
این یک دستور غذایی لذیذ و خوشمزه برای وعده غذایی شام یا در مهمانی ها تولد به جای سالاد الویه می توانید این سالاد را استفاده کنید تا تنوع به منو غذایتان ببخشید.
مواد لازم برای سالاد اندونزیایی
سیب زمینی : نیم كیلو
گوجه فرنگی : 2 عدد متوسط
نخود فرنگی : 200 گرم
كالباس : 300 گرم
خیار شور : 300 گرم
سس مایونز : به میزان لازم
گل کلم پخته شده : 300 گرم
هویج پخته شده : 250 گرم
در صورت تمایل کلم بروکلی پخته شده هم می توانید اضافه کنید.
طرز تهیه سالاد اندونزیایی
ابتدا سیب زمینی ها را پخته و به قطعات ریز خرد می كنیم.
سپس تمام مواد را كه شامل گوجه فرنگی ریز شده، كالباس خرد شده و خیار شور خرد شده می باشد با سیب زمینی، نخود فرنگی پته شده و سس كاملاً مخلوط می نمائیم.
سالاد را در یخچال قرار داده و پس از گذشت حداقل 5 ساعت سالاد را مصرف می نمائیم.
گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
seemorgh.com/lifestyle
منبع : iranchef.com
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست