پنجشنبه, ۱۷ خرداد, ۱۴۰۳ / 6 June, 2024
مجله ویستا
طرز تهیه پیتزای مرغ
سپس سینه مرغ، فلفل دلمه ای ، پیازچه ، قارچ ، جعفری خرد شده ، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده ، تفت می دهیم.
مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا
آب ولرم : یک و یک دوم پیمانه
پودر خمیر ترش : یک و یک دوم قاشق چایخوری
روغن زیتون : ۴ قاشق سوپخوری
نمک : یک دوم قاشق چایخوری
آرد : سه و یک سوم پیمانه
پنیر گودا : ۱۰۰گرم
آب ولرم : یک و یک دوم پیمانه
پودر خمیر ترش : یک و یک دوم قاشق چایخوری
روغن زیتون : ۴ قاشق سوپخوری
نمک : یک دوم قاشق چایخوری
آرد : سه و یک سوم پیمانه
پنیر گودا : ۱۰۰گرم
طرز تهیه خمیر پیتزا :
آب ولرم را با پودر خمیر ترش و نمک مخلوط کرده و با قاشق چوبی به هم می زنیم تا کاملا در آب حل شود، بعداز ۱۰ دقیقه آرد را اضافه کرده ، ورز می دهیم و روغن زیتون را نیز به تدریج به خمیر اضافه کرده و حدود ۷دقیقه آن را ورز می دهیم ( اگر خمیر به دست چسبید، کمی آرد مازاد بر اندازه داده شده به آن اضافه می کنیم تا چسبندگی از بین برود).
خمیر را به مدت ۳۰ دقیقه در کاسه ای قرار داده و روی آن را با دستمال تمیزی می پوشانیم ; سپس پنیر رنده شده را به خمیر اضافه کرده ، ورز می دهیم تا کاملا با هم مخلوط شوند. به این ترتیب خمیر آماده پخت می باشد.
خمیر را به مدت ۳۰ دقیقه در کاسه ای قرار داده و روی آن را با دستمال تمیزی می پوشانیم ; سپس پنیر رنده شده را به خمیر اضافه کرده ، ورز می دهیم تا کاملا با هم مخلوط شوند. به این ترتیب خمیر آماده پخت می باشد.
مواد لازم برای تهیه پیتزا :
سینه مرغ خلال شده : ۲عدد
پیازچه خرد شده : یک سوم پیمانه
روغن زیتون : ۳ قاشق سوپخوری
زعفران حل شده : ۳ قاشق سوپخوری
قارچ خرد شده : یک دوم پیمانه
فلفل دلمه ای قرمز خرد شده : ۱عدد
جعفری خرد شده : یک چهارم پیمانه
پنیر موزارلا و گودا: ۱۵۰ گرم (از هر کدام )
پودر آویشن ، نمک و فلفل سیاه : به میزان کافی
طرز تهیه :
روغن زیتون را در تابه ریخته و آن را روی حرارت قرار می دهیم .
سپس سینه مرغ، فلفل دلمه ای ، پیازچه ، قارچ ، جعفری خرد شده ، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده ، تفت می دهیم .آن گاه روغن اضافی مواد را از ظرف خارج می کنیم .
ظرف گردی را به قطر ۲۸ سانتی مترانتخاب می کنیم و کف آن را با روغن مایع به وسیله برس چرب کرده و خمیر پیتزا را در آن پهن می کنیم .
سپس مواد را بر روی خمیر ریخته و درآخر پنیر را رنده کرده و همراه با پودر آویشن برروی پیتزا می ریزیم .
پیتزا را به مدت ۱۰ دقیقه کف فر و ۲۰ دقیقه در طبقه میانی فر قرار می دهیم تا پخته شود.
سپس سینه مرغ، فلفل دلمه ای ، پیازچه ، قارچ ، جعفری خرد شده ، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده ، تفت می دهیم .آن گاه روغن اضافی مواد را از ظرف خارج می کنیم .
ظرف گردی را به قطر ۲۸ سانتی مترانتخاب می کنیم و کف آن را با روغن مایع به وسیله برس چرب کرده و خمیر پیتزا را در آن پهن می کنیم .
سپس مواد را بر روی خمیر ریخته و درآخر پنیر را رنده کرده و همراه با پودر آویشن برروی پیتزا می ریزیم .
پیتزا را به مدت ۱۰ دقیقه کف فر و ۲۰ دقیقه در طبقه میانی فر قرار می دهیم تا پخته شود.
گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
منبع : چهاردیواری جام جم
مطالب پیشنهادی :
طرز تهیه پیتزا بادمجان
طرز تهیه پیتزای فوری
طرز تهیه پیتزا مافینی
قارچ شکم پر
پیتزا لوبیا با گوشت چرخ کرده
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
ویزای تضمینی ایتالیا کانادا
ایران انتخابات ریاست جمهوری شورای حکام انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 شورای نگهبان دولت ریاست جمهوری دولت سیزدهم انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم وزارت کشور رهبر انقلاب
ترکیه تهران پلیس راهور محیط زیست قتل شهرداری تهران سیاست ترافیک سازمان هواشناسی خانواده بارش باران مشهد
بانک مرکزی خودرو برق قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو سهام عدالت حقوق بازنشستگان بازار خودرو دلار مالیات مسکن
فضای مجازی ازدواج موزه مجید قناد عمو قناد سینما تلویزیون امام خمینی (ره) بازیگر سینمای ایران سریال موسیقی
دانشگاه آزاد اسلامی فضا
رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل غزه آمریکا روسیه جنگ غزه لبنان حماس حزب الله لبنان جو بایدن چین
فوتبال استقلال پرسپولیس لیگ برتر رئال مادرید باشگاه استقلال رضا درویش باشگاه پرسپولیس جواد نکونام لیگ برتر ایران والیبال کیلیان امباپه
همستر کامبت تبلیغات ناسا اینترنت سامسونگ ماهواره اینستاگرام گوگل اپل
آلزایمر کاهش وزن خواب قهوه استرس صبحانه ویتامین D