جمعه, ۲۸ دی, ۱۴۰۳ / 17 January, 2025
مجله ویستا
پیتزای میوه جات
سپس زرده تخم مرغ و وانیل و بقیه شکر را با همزن بزنید تا کمی سبک شود و به کرم تغلیظ شده اضافه کنید.
مواد مورد نیاز :
کیک اسفنجی 2 تخم مرغی
میوه های فصل
کرم پاتیسیر
خامه فرم گرفته 150 گرم
ژله آگار
میوه های فصل
کرم پاتیسیر
خامه فرم گرفته 150 گرم
ژله آگار
مراحل تهیه کیک اسفنجی 2 تخم مرغی :
مواد مورد نیاز کیک اسفنجی :
آرد سفید : 60 گرم
شکر : 25 گرم
بکینگ پودر : ½ قاشق چایخوری
نمک میوه : ¼ قاشق چایخوری
وانیل : 1 پیمانه
آب جوش : 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ : 2 عدد
شکر : 25 گرم
بکینگ پودر : ½ قاشق چایخوری
نمک میوه : ¼ قاشق چایخوری
وانیل : 1 پیمانه
آب جوش : 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ : 2 عدد
طرز تهیه کیک اسفنجی :
ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید.
زرده ها را به همراه شکر و وانیل با همزن بزنید تا شکر حل شود سپس آب جوش را بیفزائید ،همزن را خاموش کنید.
سفیده های تخم مرغ را با همزن تمیز ( که به زرده ها آغشته نباشد ) بزنید تا پف کند و کاملا سفید رنگ شود.
اکنون در چند مرحله کمی از آرد و بکینگ پودر و نمک میوه و سفیده های کف شده را به مخلوط اضافه کنید.
زرده ها را به همراه شکر و وانیل با همزن بزنید تا شکر حل شود سپس آب جوش را بیفزائید ،همزن را خاموش کنید.
سفیده های تخم مرغ را با همزن تمیز ( که به زرده ها آغشته نباشد ) بزنید تا پف کند و کاملا سفید رنگ شود.
اکنون در چند مرحله کمی از آرد و بکینگ پودر و نمک میوه و سفیده های کف شده را به مخلوط اضافه کنید.
کف یک قالب گرد 25 سانتی متری را کاغذ بیندازید و مواد کیک را در قالب ریخته و در فر 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید.
پس از این مدت برای پخت کیک،زمان کوتاهی نیز برای خنک شدن کیک در نظر بگیرید،که در این فاصله میتوانید کرم پاتیسیر را تهیه کنید.
مراحل تهیه کرم پاتیسیر :
مواد مورد نیاز کرم پاتیسیر :
مواد مورد نیاز کرم پاتیسیر :
شیر : 1 پیمانه
پودر نشاسته : 1 قاشق سوپخوری
کره : 50 گرم
شکر : 50 گر
وانیل : 1 پینچ
زرده تخم مرغ 1 عدد
طرز تهیه کرم پاتیسیر :
پودر نشاسته : 1 قاشق سوپخوری
کره : 50 گرم
شکر : 50 گر
وانیل : 1 پینچ
زرده تخم مرغ 1 عدد
طرز تهیه کرم پاتیسیر :
در یک شیر جوش پودر نشاسته و نیمی از شکر و شیر سرد را بریزید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا حالت کرم پیدا کند و غلیظ شود.
سپس زرده تخم مرغ و وانیل و بقیه شکر را با همزن بزنید تا کمی سبک شود و به کرم تغلیظ شده اضافه کنید.
سپس زرده تخم مرغ و وانیل و بقیه شکر را با همزن بزنید تا کمی سبک شود و به کرم تغلیظ شده اضافه کنید.
پس از چند دقیقه که خامی زرده گرفته شد،از روی حرارت بردارید و تا داغ است کره رابیفزائید.
کرم خنک شده را روی نان پیتزا ( کیک اسفنجی 2 تخم مرغی ) پهن کنید و با کاردک سطح آن را صاف کنید.
اطراف کرم را با شکوفه خامه فرم گرفته بپوشانید و میوه های دلخواه را روی سطح پیتزا بچینید و در آخر آگار را روی میوه ها بریزید تا میوه ها جلا و تازگی خود را حفظ کنند.
فرمول تهیه ژله آگار :
شکر : 150 گرم
آب : 1 لیوان
آگار : 1 قاشق چایخوری.
آگار : 1 قاشق چایخوری.
همه مواد را روی حرارت بگذارید،وقتی جوشید 3 دقیقه نیز بجوشد ،وقتی خنک شد روی میوه ها بریزید.
تهیه شده توسط مریم محمدی
www.seemorgh.com/lifestyle
اختصاصی سیمرغ
مطالب پیشنهادی :
با این کیک های عجیب و ترسناک، میهمانی های خود را جذاب کنید
با این کیک های عجیب و ترسناک، میهمانی های خود را جذاب کنید
کیک هلو و شکلات سفید، عصرانه ای متفاوت و خوش طعم
کیک شکلاتی با کرم اسپرسو
دستور تهیه کیک ایتالیایی!
کیک شکلاتی با مایکروفر
کیک شکلاتی با کرم اسپرسو
دستور تهیه کیک ایتالیایی!
کیک شکلاتی با مایکروفر
دستور تهیه کیک ایتالیایی!
کیک شکلاتی با مایکروفر
کیک شکلاتی با مایکروفر
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست