دوشنبه, ۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 20 January, 2025
دستور تهیه کیک خامه ای با توت فرنگی (+عکس)
در ابتدا آرد، بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه بزرگ باهم مخلوط کنید. شیر و سفید تخم مرغها را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
مواد لازم:
بکینگ پورد :1 قاشق غذا خوری
نمک: 1/2قاشق چای خوری
شیر یا باترمیلک( (buttermilk ( ترکیبی از شیر و ماست یا دوغ بینمک): 1 و 1/4 پیمانه
سفیده تخم مرغ ( بزرگ): 4 عدد
شکر: 1 و 1/2 پیمانه
رنده پوست لیموترش: 2 قاشق چای خوری
کره بینمک ( برای تهیه شیرینی)( به دمای محیط رسیده): 1/2 پیمانه
عصاره لیموترش یا وانیل : 1/2 قاشق چای خوری
1. در ابتدا آرد، بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه بزرگ باهم مخلوط کنید.
2. شیر و سفید تخم مرغها را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
3. رنده پوست لیمو و شکر را نیز در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده با استفاده از انگشت آنها ورز دهید.
4. کره را داخل شکر انداخته و اجازه دهید تا با کره مخلوط شود .
5. وانیل را به آن اضافه کنید.
6. 1/3 از آرد را به آن افزوده و آنقدر مخلوط کنید تا یکدست شود.
7. 1/2 از شیر را به آن افزوده و مجددا اجازه دهید تا این مواد نیز یکدست شوند.
8. 1/3 از آرد را افزوده و مانند سری قبل به خوبی مخلوط کنید.
9. بقیه شیر را به مواد اضافه نموده و مخلوط نمایید.
10. بقیه آرد را نیز به مواد اضافه کرده و به خوبی تا حدی که یکدست شود مخلوط نمایید.
11. خمیر بدست آمده را در قالبهای گرد در ابعاد 5×9 سانتیمتر کهاز قبل چرب شده و در آن کاغذ روغنی انداخته شده بریزید.
12. سپس قالب را به مدت 30-20 دقیقه با دمای 350 درجه فارنهایت در فر از قبل گرم شده قرار دهید. زمانی کیک آماده است که با فروکردن خلال دندان به داخل مواد وبیرون آوردن از آن مواد به خلال دندان نچسبیده و در واقع تمییز باشد.
13. اجازه دهید تا کیک سرد شود.
14. کیک را از وسط برش دهید.
کرم کره
چون آخرین باری که کرم کره را درست کرده بودم، نتونسته بودم کرم مناسبی تهیه کنم بنابراین این بار هم علاقهای به درست کردن آن نداشتم. قبل از اینکه شروع کنم ، همه چیزهای لازم را کنار دستم گذاشتم و مواد کاملا به دمای محیط رسیده بودند. کاسه و یک جفت چنگال تمیز برای هم زدن آورده بودم. آخرین مرحله همزدن تخم مرغها و کره بود که در دستور از زمان همزدن 10-6 دقیقه با همزن برقی برای آن در نظر گرفته بود. حساب کردم دیدم چون قراره با همزن دستی هم بزنم بنابراین باید مدت طولانیتری را به این کار اختصاص بدم اما در دقیقه 10، کره و تخممرغها هنوز مایع بودند و ظاهرا قصد نداشتند که به شکل خمیر در بیایند. تصمیم گرفتم اگر تا 20 دقیقه پس از همزدن ، تغییری در مواد ایجاد نشد عملا شکست را قبول کنم. سپس در دقیقه 15 بود که تخممرغها و کره از مایع بودن به سمت کرمی نرم و لطیف تغییر شکل پیدا کردند. کرم کره واقعا شگفتانگیزه! مزه آن فوق العاده و شکل خیلی قشنگی داره. خیلی سخت بود که موقع تزئین و پوشش دادن کیک مدام به کرم کره ناخنک نزنم.
مواد لازم:
شکر :1 پیمانه
سفیده تخممرغ ( بزرگ): 4 عدد
کره بینمک ( برای تهیه شیرینی) ( به دمای محیط رسیده): 1 و 1/2 پیمانه
آب لیمو ترش( آب گرفته شده از 2 لیموی بزرگ) :1/4 پیمانه
وانیل خالص :1 قاشق چای خوری
طرز تهیه:
1. ابتدا ظرفی شبیه به ماهیتابه گود یا شیر داغ کن را با مقداری آب روی اجاق گذاشته تا بجوش آید. سپس در یک کاسه، شکر و سفیدههای تخممرغ را با استفاده از همزن یا چنگال هم بزنید. پس از اینکه کمی هم زدید ، کاسه را روی شیرداغکنی که آب داخل آن به آرامی درحال جوشیدن است قرار دهید. در حدود 3 دقیقه آنقدر مخلوط شکر و سفیده تخم مرغ را هم بزنید که داغ شده و دیگر نتوان به آن دست زد. ( شکر باید در سفیده تخم مرغ حل شده و مخلوط بدست آمده باید مانند کرم مارشمالوی روشن بشود).
2. کاسه را از گرما دور کرده ( از روی شیرداغ کن بردارید) و به مدت 5 دقیقه آنقدر هم بزنید تا کرم سرد شود.
3. هر بار که کرم را هم میزنید قطعهای از کره را داخل آن بیاندازید.
4. مخلوط بدست آمده را حدود 20-10 دقیقه آنقدر هم بزنید تا یک دست و نرم شود.
5. سپس آب لیموترش و وانیل را هر بار به اندازههای کم به آن اضافه نمایید تا کاملا به خورد مواد بروند.
تصمیم گرفتم با توت فرنگیهای تازهای که از مغازه خریده بودم کیکم را تزئین کنم. هم از توت فرنگیهای تازه و هم از مربای توت فرنگی که سال قبل درست کرده بودم برای تزئین استفاده کردم. تزئین و پوشش دهی کیک خیلی آسون و یه جورهایی شبیه به تفریح بود.
مواد لازم:
یک شیشه مربای توت فرنگی
توت فرنگیهای تازه
طرز تهیه:
1. روی یکی از برشهای کیک لایهای از مربا را پخش کنید.
2. در زیر قسمت یکی دیگر از برشهای کیک، لایهای از کرم کره را مالیده و سپس برش را روی قسمت بالای برش قبلی قرار دهید.
3. این عمل را به همین ترتیب برای سایر برشها نیز اجرا کرده به طوریکه تمام برشها لایهای از مربا و کرم کره بین خود داشته باشند اما به این نکته توجه کنید که آخرین برش کیک بدون لایه مربا باشد.
4. قسمت رو و اطراف کیک را با باقی ماندۀ کرم کره پوشانده و سپس با توت فرنگیهای تازه آن را تزئین کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست