دوشنبه, ۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 20 January, 2025
مجله ویستا
مصرف میوه، میل به شیرینی را کاهش می دهد
محققان معتقدند آن چه میل به شیرینی را بیش از هر چیز دیگر از بین می برد، مصرف میوه است. شکر و شیرینی در میوه ها طبیعی است و مواد مغذی مورد نیاز را به بدن می رساند. همچنین میوه نیازهای الیاف بدن را تامین می کند و سیرکننده است، در حالی که شکر تصفیه شده فاقد الیاف است و حتی پس از خوردن مقدار زیادی از آن، فرد باز هم احساس گرسنگی خواهد کرد.شکر تصفیه شده، به هر شکل و ترتیبی که خورده شود با مایعات در بدن تخمیر می شود و اسیداستیک و اسیدکربنیک و الکل تولید می کند. علت تخمیر شکر، فعل و انفعالاتی است که در جریان تصفیه شکر انجام شده است.طبق نظر محققان در این زمینه،هنگامی که خوراکی پرشکر می خورید، بدن به غذای اضافه نیاز دارد تا مواد غذایی موردنیاز خود را تامین کند که نتیجه آن افزایش وزن است.
راز بیماری ها و رمز سلامتی/ سیدماشاءا... باطنی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست