جمعه, ۲۹ تیر, ۱۴۰۳ / 19 July, 2024
مجله ویستا
خورش نازخاتون
آبغوره ونمک و فلفل را به آن اضافه مينمائیم و ميگذاریم خورش آهسته بجوشد. آنگاه بادمجان ها را پوست کنده با ...
موادلازم: طرز تهیه:1-گوشت مغز ران _ 1کیلو
2_ سبزى (نعناع و جعفرى) _ نیم کیلو3_ بادنجان قلمى ریز _ 6 عدد
4_ آبغوره _ 3 قاشق سوپخورى
5_ نمک و فلفل _ به اندازه کافى
گوشت را قطعه قطعه نموده و شسته با دو لیوان آب ميگذاریم بپزد. سبزى را تمیز ميکنیم و ميشوئیم. آب سبزى که کاملا گرفته شد ریز خرد می کنیم و بعد سبزى را با روغن سرخ کرده داخل گوشت ميریزیم تا سبزى هم پخته شود. آبغوره ونمک و فلفل را به آن اضافه مينمائیم و ميگذاریم خورش آهسته بجوشد. آنگاه بادمجان ها را پوست کنده با روغن فراوان سرخ می کنیم, تا مغز پخت شود. بادمجانها را بعداز آنکه گوشت و سبزى خوب پخت روى آن چیده دم ميکنیم, بعداز نیمساعت که خورش جا افتاد برمیداریم ودر دیس می کشیم.
تهیه شده توسط شرکت گلستان
www.seemorgh.com/lifestyle
www.seemorgh.com/lifestyle
اختصاصی سیمرغ
مطالب پیشنهادی گلستان:
آجیل پلو (غذای هندی)
مجبوس (پلوی لبنانی)
پلوی علی پاشا( ترکیه)
پلوی سه رنگ ویژه ی میز مهمانیهای شما!
شکر پلو
وایرال شده در شبکههای اجتماعی
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
مسعود پزشکیان محمدجواد ظریف دولت چهاردهم پزشکیان دولت مجلس شورای اسلامی ظریف علیرضا زاکانی انتخابات علی باقری رهبر انقلاب رئیس جمهور
ایران هواپیما آتش سوزی هواشناسی پلیس تهران قتل شهرداری تهران پشه آئدس سازمان تامین اجتماعی تیراندازی زلزله
واردات خودرو خودرو حقوق بازنشستگان قیمت خودرو قیمت طلا دولت سیزدهم قیمت دلار بازنشستگان بازار خودرو اربعین دلار قیمت سکه
تلویزیون فضای مجازی سینما امام حسین سینمای ایران صداوسیما فیلم رسانه ملی بازیگر
دانشگاه تهران ماه آزمون سراسری
رژیم صهیونیستی جو بایدن دونالد ترامپ غزه روسیه فلسطین جنگ غزه چین لبنان طوفان الاقصی عراق ترور ترامپ
فوتبال پرسپولیس استقلال علی علیپور باشگاه پرسپولیس لیگ برتر تراکتور سپاهان مهدی طارمی علیرضا بیرانوند رئال مادرید لیگ برتر ایران
اینترنت گوشی هوش مصنوعی عیسی زارع پور سرعت اینترنت ناسا اپل وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات
کاهش وزن سرطان سکته قلبی صبحانه بارداری افسردگی