جمعه, ۲۹ تیر, ۱۴۰۳ / 19 July, 2024
مجله ویستا

خورش نازخاتون


آبغوره ونمک و فلفل را به آن اضافه مينمائیم و ميگذاریم خورش آهسته بجوشد. آنگاه بادمجان ها را پوست کنده با ...

موادلازم:

1-گوشت مغز ران _ 1کیلو
2_ سبزى (نعناع و جعفرى) _ نیم کیلو
3_ بادنجان قلمى ریز _ 6 عدد
4_ آبغوره _ 3 قاشق سوپخورى
5_ نمک و فلفل _ به اندازه کافى

طرز تهیه:

گوشت را قطعه قطعه نموده و شسته با دو لیوان آب ميگذاریم بپزد. سبزى را تمیز ميکنیم و ميشوئیم. آب سبزى که کاملا گرفته شد ریز خرد می کنیم و بعد سبزى را با روغن سرخ کرده داخل گوشت ميریزیم تا سبزى هم پخته شود. آبغوره ونمک و فلفل را به آن اضافه مينمائیم و ميگذاریم خورش آهسته بجوشد. آنگاه بادمجان ها را پوست کنده با روغن فراوان سرخ می کنیم, تا مغز پخت شود. بادمجانها را بعداز آنکه گوشت و سبزى خوب پخت روى آن چیده دم ميکنیم, بعداز نیمساعت که خورش جا افتاد برمیداریم ودر دیس می کشیم.
تهیه شده توسط شرکت گلستان
www.seemorgh.com/lifestyle
اختصاصی سیمرغ

مطالب پیشنهادی گلستان:
آجیل پلو (غذای هندی)
مجبوس (پلوی لبنانی)
پلوی علی پاشا( ترکیه)
پلوی سه رنگ ویژه ی میز مهمانیهای شما!
شکر پلو