جمعه, ۱۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 7 February, 2025
مجله ویستا

چگونه کلم را برای درست کردن سالاد، ترد کنیم؟


اگر می خواهید از کلم قرمز برای سالاد استفاده کنید و کلم ها سفت است، برای ترد شدن آن می توانید از چند روش استفاده کنید.
اگر می خواهید از کلم قرمز برای سالاد استفاده کنید و کلم ها سفت است، برای ترد شدن آن می توانید از چند روش استفاده کنید.

1 - مقداری آب داخل ظرف بریزید و روی اجاق بگذارید. دو قاشق غذاخوری سرکه به آن اضافه کنید. کلم ها را خرد کنید و داخل آب جوش و سرکه بریزید. بعد از چند جوش، آن ها را داخل آبکش بریزید و کنار بگذارید تا خنک شود.

2 - کلم ها را خرد کنید و در ظرف فلزی بریزید و آن را برای چند دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا ترد شود.



گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
منبع : khorasannews.com



مطالب پیشنهادی :
10 غذای محبوب و اصیل در آسیا
راز ترد شدن سیب زمینی های سرخ شده حاضری چیست؟
11 روش پخت صحیح انواع غذاها
15 راز برای درست کردن یک سس خوش طعم
20 فوت یک غذای خوشمزه که سرآشپزها به شما نمی گویند