شنبه, ۳۰ تیر, ۱۴۰۳ / 20 July, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه آش ماست شیرازی


این آش سبک خوش طعم و بسیار مناسب برای افطار می باشد.
مواد لازم :
گوشت : 125 گرم
لپه : 125 گرم
برنج : 200 گرم
سبزی (ترخان و شوید ) : 1 پیمانه
ماست غلیط : 500 گرم
پیاز: 2 عدد
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه

طرز تهیه :
لپه و برنج را از چند ساعت قبل خیس کنید.
گوشت را با پیاز خورد شده و نمک و فلفل و زردچوبه آب پز کنید . سپس استخوان های آن را جدا کرده و له کنید.

طرز تهیه آش ماست شیرازی

لپه را هم جداگانه بپزید.

طرز تهیه آش ماست شیرازی

برنج را با حدود هفت پیمانه آب بگذارید با شعله ملایم بپزد و حسابی له شود .

طرز تهیه آش ماست شیرازی

سبزی را که ریز خورد شده است را به برنج بیفزایید و اجازه دهید سبزی بپزد .

طرز تهیه آش ماست شیرازی

سپس لپه و گوشت میکس شده را اضافه کرده و درب قابلمه را گذاشته و اجازه دهید با شعله کم آش غلیظ شده و جا بیفتد. هر از گاهی آش را هم بزنید تا ته نگیرد و آماده شود.

طرز تهیه آش ماست شیرازی

این آش را باید مقداری سفت تر از حد انتظار از روی اجاق بردارید. چون با اضافه شدن ماست دوباره کمی رقیق می شود .

طرز تهیه آش ماست شیرازی

ماست را با نمک و فلفل مخلوط کنید .

طرز تهیه آش ماست شیرازی

وقتی شعله را خاموش کردید اجازه دهید تا آش از داغی بیفته وکمی سرد بشه .
سپس ماست را به آن افزوده و مخلوط کرده و در ظرف سرو ریخته و با فلفل سیاه تزیین و نوش جان فرمایید .
نکته :
اگر ماست را به آش داغ اضافه کنید ممکن است ماست کمی بریده بریده شود .

طرز تهیه آش ماست شیرازی



گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
منبع : baharsite.com



مطالب پیشنهادی :
آش زغال اخته
آش انار، یک عصرانه مناسب برای روزهای سرد
آش نخود مخصوص افطار روزه داران !
آش بلغور گندم سالم و راحت!
آش گوجه فرنگی تبریزی