شنبه, ۴ اسفند, ۱۴۰۳ / 22 February, 2025
بیف با بروکلی

مواد لازم :
راسته گوساله:
۶۰۰گرم
بروکلی:
یک کیلوگرم
سویا سس:
نصف فنجان
نمک:
به میزان لازم
پیازچه ریزشده:
۲عدد
زنجبیل تازه ریزشده:
نصف قاشق غذاخوری
آرد ذرت:
یک قاشق غذاخوری
تخممرغ:
یک عدد
طرزتهیه
گوشت را به صورت ورقهای برش میزنیم و سپس گل بروکلی را از ساقه جدا کرده و در ظرف دیگری قرار میدهیم. تابه را روی اجاق گذاشته مقداری آب داخل آن ریخته حرارت میدهیم تا آب جوش آید. سپس بروکلی را داخل آب ریخته کمی نمک به آن اضافه میکنیم و چند ثانیه صبر میکنیم تا بروکلی نرم شود. بعد از آن گوشت خرد شده را به محلول آرد ذرت و تخممرغ آغشته کرده و کمی ورز میدهیم و کمکم با دست داخل روغن داغ میاندازیم.
پس از اینکه گوشت آماده شد داخل ظرفی ریخته و کنار میگذاریم و پیازچه و زنجبیل تازه خرد شده را داخل روغن داغ ریخته و حرارت میدهیم. سپس گوشت آماده و بروکلی را به آن اضافه میکنیم و بعد سویاسس، نمک چینی اضافه میکنیم و هم میزنیم. یادتان باشد در انتها کمی محلول آرد ذرت به این غذا اضافه کنید.
فوت آشپزی
هنگام جوشاندن بروکلی نمک باعث میشود که شکل بروکلی تغییر نکند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست