شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا
شیرینی نخودچی
مواد لازم
۲۵۰ گرم آرد نخودچی نرم كه چند بار الك شده باشد، ۱۰۰ گرم روغن جامد، ۲۵ گرم كره، ۱۲۵ گرم پودر قند، یك دوم قاشق چایخوری پودر هل
پودر قند، روغن و كره را در ظرفی ریخته و با همزمن برقی آنقدر می زنیم تا سفید شود. آرد نخودچی را كم كم اضافه كرده با دست خوب ورز می دهیم. هل را افزوده ورز می دهیم تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود. برای امتحان خمیر مقدار كمی از آن را به صورت یك گلوله درمی آوریم. اگر گلوله متلاشی نشود ورز دادن كافی است. خمیر آماده شده را می توان به روش های گوناگون شكل داد. ساده ترین روش این است كه خمیر را به صورت گلوله ای كوچك درآوریم و سپس با فشار انگشت كمی آن را پهن كنیم. خمیر را در سینی فر كه قبلاً با قطعه ای كاغذ روغنی آن را پوشانده ایم قرار می دهیم و با لبه یك قاشق چایخوری خطوط منحنی شكلی بر روی شیرینی رسم می كنیم و پس از پخت شیرینی آنها را با خلال یا پودر پسته تزئین می كنیم. یك روش دیگر آن است كه خمیر را بر روی سطح صافی قرار داده یك قطعه كاغذ روغنی بر روی آن می گذاریم و با وردنه از روی كاغذ خمیر را به قطر یك سانتی متر باز می كنیم. سپس با قالب های كوچك شیرینی، شیرینی هایی به شكل دلخواه از خمیر درمی آوریم و آنها را در سینی فر می چینیم. سینی فر را به مدت یك ربع ساعت در فر با حرارت ۱۵۰ درجه سانتی گراد می گذاریم سپس سینی را از فر خارج كرده می گذاریم شیرینی ها كاملاً سرد شوند. پس از سرد شدن شیرینی ها آنها را از سینی فر خارج كرده و در ظرف دلخواه می چینیم.
۲۵۰ گرم آرد نخودچی نرم كه چند بار الك شده باشد، ۱۰۰ گرم روغن جامد، ۲۵ گرم كره، ۱۲۵ گرم پودر قند، یك دوم قاشق چایخوری پودر هل
پودر قند، روغن و كره را در ظرفی ریخته و با همزمن برقی آنقدر می زنیم تا سفید شود. آرد نخودچی را كم كم اضافه كرده با دست خوب ورز می دهیم. هل را افزوده ورز می دهیم تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود. برای امتحان خمیر مقدار كمی از آن را به صورت یك گلوله درمی آوریم. اگر گلوله متلاشی نشود ورز دادن كافی است. خمیر آماده شده را می توان به روش های گوناگون شكل داد. ساده ترین روش این است كه خمیر را به صورت گلوله ای كوچك درآوریم و سپس با فشار انگشت كمی آن را پهن كنیم. خمیر را در سینی فر كه قبلاً با قطعه ای كاغذ روغنی آن را پوشانده ایم قرار می دهیم و با لبه یك قاشق چایخوری خطوط منحنی شكلی بر روی شیرینی رسم می كنیم و پس از پخت شیرینی آنها را با خلال یا پودر پسته تزئین می كنیم. یك روش دیگر آن است كه خمیر را بر روی سطح صافی قرار داده یك قطعه كاغذ روغنی بر روی آن می گذاریم و با وردنه از روی كاغذ خمیر را به قطر یك سانتی متر باز می كنیم. سپس با قالب های كوچك شیرینی، شیرینی هایی به شكل دلخواه از خمیر درمی آوریم و آنها را در سینی فر می چینیم. سینی فر را به مدت یك ربع ساعت در فر با حرارت ۱۵۰ درجه سانتی گراد می گذاریم سپس سینی را از فر خارج كرده می گذاریم شیرینی ها كاملاً سرد شوند. پس از سرد شدن شیرینی ها آنها را از سینی فر خارج كرده و در ظرف دلخواه می چینیم.
منبع : روزنامه شرق
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران اسرائیل دولت حجاب رئیس جمهور پاکستان گشت ارشاد رئیسی دولت سیزدهم کارگران رهبر انقلاب سریلانکا
سلامت کنکور عربستان سیل تهران هواشناسی سازمان سنجش فضای مجازی اصفهان شهرداری تهران پلیس زنان
تورم دلار خودرو قیمت خودرو قیمت دلار آفریقا قیمت طلا بازار خودرو سایپا بانک مرکزی ایران خودرو مسکن
خانواده تلویزیون مرگ ترانه علیدوستی فیلم سریال سینمای ایران موسیقی مهران مدیری
اینترنت کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس
رژیم صهیونیستی غزه روسیه فلسطین جنگ غزه چین حماس طالبان ایالات متحده آمریکا اوکراین ترکیه طوفان الاقصی
پرسپولیس فوتبال جام حذفی آلومینیوم اراک استقلال فوتسال بازی بارسلونا تراکتور باشگاه پرسپولیس تیم ملی فوتسال ایران باشگاه استقلال
هوش مصنوعی سامسونگ ناسا الماس فیلترینگ ماه نخبگان
سازمان غذا و دارو مالاریا کاهش وزن سلامت روان آلزایمر زوال عقل