یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

جعبه جواهر


جعبه جواهر
۴ عدد تخم مرغ۱۰۰، گرم پودر قند۱۰۰، گرم آرد سفید،یك چهارم قاشق چایخوری وانیل
برای داخل كیك:
۳۰۰ میلی لیتر خامه زده شده۲، قاشق چایخوری پودر قند۳۵۰، گرم میوه های بدون هسته تابستانی با رنگ های قرمز تیره و روشن۲، گرم پودر قند.
زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا كنید. زرده را با پودر قند و وانیل با همزن برقی بزنید تا به صورت كرم روشن و لطیفی درآید. سفیده را جداگانه با همزن برقی بزنید تا كاملاً كف كرده و سفت شود. زرده و سفیده را مخلوط كنید و به آرامی هم بزنید سپس آرد را در آن الك كنید. مخلوط حاصل را در یك قالب رولت مستطیل شكل به ابعاد ۳۵-۲۰ سانتی متر كه كف آن را با یك قطعه كاغذ روغنی پوشانده اید بریزید و به مدت ۱۵ دقیقه و در فر با درجه حرارت ۱۹۰ درجه سانتی گراد بپزید. سپس از فر درآورید و از قالب خارج كنید. كاغذ زیر كیك را جدا كنید و روی شبكه سیمی آن را سرد كنید.
پس از سرد شدن كیك آن را از طول نصف كنید پس نیمه پایینی را در ظرف مورد نظر برای سرو كیك قرار دهید و سطح روی آن را با لایه ای خامه بپوشانید. نیمی از پودر قند را روی خامه بپاشید. میوه ها را روی كیك بریزید به طوری كه از یك طرف آن بیرون بریزند. حالا نیمه دیگر كیك را طوری كه نیمی از لایه پایینی را بپوشاند روی آن قرار دهید. در صورت تمایل باقی مانده پودر قند را روی كیك بپاشید و سرو كنید.
منبع : روزنامه شرق


همچنین مشاهده کنید