یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا


پردرآمدترین ستارگان تلویزیون


پردرآمدترین ستارگان تلویزیون
چندی قبل بالاترین دستمزدهای سالانه بازیگران و مجریان تلویزیونی آمریکا منتشر شد.
در این میان، عجیب نیست که اپرا وینفری، میزبان و مجری برنامه گفت‌وگوی تلویزیونی «اپرا» در صدر قرار داردو درآمدش ۴ برابر نفر دوم لیست است. این لیست که توسط مجله اقتصادی «فوربز» منتشر شده، اعلام می‌کند که اپرا وینفری با ۲۶۰ میلیون دلار درآمد در سال ۲۰۰۷ بیشترین درآمد سال را داشته است. نفر دوم جدول با ۶۰ میلیون دلار درآمد «جری ساینفلد» بازیگر، کمدین و نویسنده آمریکایی است. نفر سوم «سایمن کاول» داور مشکل‌پسند و بدرفتار برنامه «بت آمریکایی» است که ۴۵ میلیون دلار درآمد داشت.
خانم اپرا وینفری با نفر چهارم لیست ـ دیوید لترمن ـ همکار است. دیوید لترمن سال گذشته ۴۰میلیون دلار دستمزد گرفت و نفر پنجم لیست، دانلد ترامپ ـ ثروتمند مشهور آمریکایی ـ است که دستمزدش ۳۲ میلیون دلار بود.دیگر افراد این لیست از رتبه ششم تا بیستم عبارتند از:
۶) جی لنو ـ مجری گفت‌وگوی تلویزیونی ـ ۳۲ میلیون
۷) دکتر فیل مک‌گراو ـ مجری تلویزیونی ـ ۳۰ میلیون
۸) جودی شایندلین ـ مجری برنامه مستند ـ ۳۰ میلیون
۹) جورج لوپز ـ کمدین ـ ۲۶ میلیون
۱۰) کیفر ساترلند ـ بازیگر سریال ـ ۲۲ میلیون
۱۱) رجیس فیلبین ـ مجری ـ ۲۱ میلیون
۱۲) تایرانبکس ـ مجری گفت‌وگوی تلویزیونی ـ ۱۸ میلیون
۱۳) ریچل ری ـ مجری گفت‌وگوی تلویزیونی و آشپزی ـ ۱۶ میلیون
۱۴) کیتی کوریک ـ مجری اخبار ـ ۱۵ میلیون
۱۵) الن دجنرس ـ مجری و بازیگر ـ ۱۵میلیون
۱۶) راین سیکرست ـ مجری ـ ۱۴ میلیون
۱۷) مت ‌لاور ـ مجری اخبار ـ ۱۳ میلیون
۱۸) باربارا والترز ـ مجری گفت‌وگوی تلویزیونی ـ ۱۲ میلیون
۱۹) داین سویر ـ مجری اخبار و گفت‌وگو ـ ۱۲ میلیون
۲۰) جودیت ویرا ـ مجری گفت‌وگو ـ ۱۰ میلیون
در این لیست، نام ۱۷ مجری برنامه‌های خبری و گفت‌وگو در کنار فقط ۳ بازیگر دیده می‌شود و اکثر مجریان لیست پردرآمدها هم به برنامه‌های روز تلویزیون اختصاص دارند، نه برنامه‌های شب.
باوجود آنکه برنامه‌ها و سریال‌های شب هنگام، جایزه می‌گیرند و مورد تحسین منتقدان واقع می‌شوند، باز هم درآمد بالا به برنامه‌های روز هنگام تعلق دارد. به گفته لیا گلدمن ـ سردبیر مجله «فوربز» ـ «ستاره‌های برنامه‌های روز هنگام تلویزیون لیست پردرآمدها را پر کرده‌اند و بین برنامه‌های صبح و عصر، بیشترین رقابت وجود دارد.»
در این میان علاوه بر آنکه خانم اپرا وینفری که با فاصله بسیار از نفر دوم در صدر جدول قرار دارد. مجری دو برنامه دیگر تلویزیونی متعلق به کمپانی او هم در این لیست قرار دارند. (فیل مک‌گراو رتبه ۷ و ریچل ری رتبه ۱۳ هر دو مجری برنامه‌های متعلق به کمپانی هارپو هستند.) به‌نظر می‌رسد که اپرا وینفری به‌نوعی بر حوزه تلویزیون سیطره دارد و هر برنامه‌ای که تولید می‌کند به موفقیت فراوانی دست پیدا می‌کند. خواندنی‌های افراد جالب این لیست را مرور می‌کنیم:
▪ جری ساینفلد ، ۶۰ میلیون دلار
جری ساینفلد، کمدین و نویسنده آمریکایی سال ۲۰۰۷، ۶۰ میلیون دلار درآمد داشته است. البته او فعالیت تلویزیونی خاصی در سال گذشته نداشته و اکثر درآمدش از پخش دوباره مجموعه تلویزیونی «ساینفلد» از شبکه‌های مختلف بوده است.
جری ساینفلد مجموعه کمدی موفق «ساینفلد» را به مدت ۱۰ سال (۱۹۹۸ـ۱۹۸۸) روی آنتن برد. سریال «ساینفلد» کمدی موقعیتی بوده، او علاوه بر بازی در سریال، نویسنده آن نیز بود. در دو فصل آخر تهیه‌کنندگی مجموعه را برعهده گرفت. جری ساینفلد متولد ۱۹۵۴ نیویورک است. او در کالج کوینز نیویورک تحصیل کرد و در دوران دانشجویی به نمایش‌های کمدی تک‌نفره علاقه پیدا کرد. پس از فارغ‌التحصیلی به اجرای برنامه در کلوپ‌های نیویورک پرداخت و سال ۱۹۷۶ وارد تلویزیون شد.
ساینفلد در تلویزیون نیز به اجرای کمدی‌های تک‌نفره پرداخت. او در این کار چنان ماهر است که در لیست ۱۰۰ کمدین تک‌نفره برتر تاریخ در رده دوازدهم قرار دارد.
سال ۱۹۸۱ در برنامه «امشب با جانی کارسن» حاضر شد و به شهرت رسید. از آن پس چندین بار در برنامه‌های «آخر شب با دیوید لترمن» و «برنامه مروگریفین» به عنوان مهمان حاضر شد.
جری ساینفلد مجموعه معروفش را سال ۱۹۸۹ برای NBC آغاز کرد. هنگام ساخت فصل چهارم این سریال، «ساینفلد» به موفق‌ترین و پربیننده‌ترین مجموعه طنز تلویزیون تبدیل شده بود. به مدت ۱۰ سال «ساینفلد» ساخته و پخش می‌شد و سال ۱۹۹۸ ساخت مجموعه متوقف شد. ولی حالا که در سال ۲۰۰۷ هستیم، این برنامه هنوز هم از اکثر شبکه‌های تلویزیونی جهان پخش می‌شود و بینندگان بسیاری دارد. در این مجموعه جری ساینفلد در نقش خودش بازی می‌کند. گفته می‌شود این سریال از برنامه «ابوت و کاستلو»ی دهه ۱۹۵۰ الهام گرفته است. از آن پس ساینفلد در چند فیلم تبلیغاتی برای آمریکن اکسپرس و کامپیوتر اپل بازی کرد. او در حوزه ادبیات هم فعال بوده و سال ۲۰۰۳ کتاب «هالوین» را برای کودکان نوشت که توسط «جیمز بنت» تصویرسازی شد. جدیدترین فعالیت ساینفلد صداگذاری انیمیشن سینمایی «فیلم زنبورعسل» است.
▪ دانلد ترامپ ۳۲ میلیون دلار
دانلد ترامپ تاجر، نویسنده، سرمایه‌گذار و مجری تلویزیون است. البته او در اصل مجری نیست و به‌خاطر شهرتش وارد تلویزیون شده است. ترامپ صاحب یک شرکت عظیم ساختمان‌سازی در آمریکا است و چندین هتل بزرگ به او تعلق دارد. او از چند سال پیش مجری برنامه‌ای به نام «کارآموز» شده است که درآمد این برنامه در سال گذشته او را در رده پنجم بالاترین دستمزدهای تلویزیونی قرار داد. ثروت بی‌حساب، چندین آسمانخراش، هتل و سازمان مختلف در کنار موفقیت تجاری، ترامپ را به ستاره‌ای مشهور تبدیل کرده است.
برنامه «کارآموز» از سال ۲۰۰۳ روی آنتن شبکه NBC رفت. در این برنامه برای احراز یک شغل مدیریتی سطح بالا در یکی از سازمان‌های متعلق به ترامپ بین چند نفر مسابقه برگزار می‌شود. هر هفته در جریان اتفاقات مختلف، ضعیف‌ترین عضو گروه از برنامه اخراج می‌شود و در نهایت آخرین فرد باقیمانده شغل را به دست می‌آورد. او با تکیه بر موفقیت فراوان در ساخت و ساز و تلویزیون، نام «ترامپ» را بر کالاهای بسیاری زد. لباس مردانه، رستوران، بستنی، عطر، آب معدنی، مجله، زمین گلف و دانشگاه. همچنین به نام ترامپ چندین کتاب نیز نوشته که همه در مورد چگونگی موفقیت در تجارت و مدیریت است. اکثر آن کتاب‌ها نیز در لیست کتاب‌های پرفروش قرار دارند.
▪ کیفر ساترلند- ۲۲ میلیون دلار
کیفر ساترلند تنها بازیگر (و نه مجری!) برنامه‌های شب هنگام تلویزیون است که در لیست دستمزدهای بالای سال قرار دارد. ساترلند بازیگر نقش اصلی سریال «۲۴» جک باور است. سریال «۲۴» تریلری موفق است و ماجراهای پلیس ضدتروریستی آمریکا رابه تصویر می‌کشد. «۲۴» در اصل یک فیلم سینمایی با بازی کیفر ساترلند بود که پس از موفقیت آن سریالش نیز ساخته شد. کیفر ساترلند متولد ۱۹۶۶ لندن است. در کودکی به لس‌آنجلس رفت و ده سالش بود که به تورنتو نقل مکان کرد. سال ۱۹۸۳ در اولین فیلمش «مکی دوگان بازمی‌گردد» حاضر شد و به سرعت پله های ترقی را پیمود، به‌طوری که تا سال ۲۰۰۶ در ۵۰ فیلم بازی کرده بود. فیلم‌های مطرح او عبارتند از: «پسران گم‌شده»، «چند مرد خوب»، «سه‌تفنگدار»، «شهر سیاه»، «زمانی برای کشتن» و «ناپدیدی». ساترلند از سال ۲۰۰۱ در سریال «۲۴» حضور دارد. «۲۴» یکی از پربیننده‌ترین و پرطرفدارترین سریال‌های تلویزیونی آمریکاست. این سریال تا به حال ۱۰ بار نامزد دریافت جایزه «امی» شده و ساترلند دو بار برنده شده است. به علاوه پنج بار نامزد «گلدن‌گلوب» شده است. ساترلند برای «۲۴» در جشنواره‌های بسیار دیگری نیز برنده یا نامزد دریافت جایزه بوده است.
▪ دکتر فیلیپ مک‌گراو ـ ۳۰ میلیون دلار
دکتر مک‌گراو ـ معروف به دکتر فیل ـ روانشناس مجری برنامه تلویزیونی «دکتر فیل» است. این برنامه به کمپانی اپرا و نیفری ـ «هارپو» ـ متعلق است و روزانه پخش می‌شود. در ابتدا مک‌گراو چندین‌بار به عنوان مهمان در برنامه «اپرا» حاضر شد و به سوالات بینندگان پاسخ داد. پس از اینکه در این برنامه به شهرت رسید، اپرا تصمیم گرفت یک برنامه مستقل در اختیار او قرار دهد. مک‌گراو در برنامه «دکتر فیل» که هر روز بعدازظهر پخش می‌شود به سوالات روانشناسی و خانوادگی مردم پاسخ می‌دهد. البته دلیل اصلی حضور او در «اپرا» و اختصاص یک برنامه یک ساعته به مک‌گراو چیز دیگری بود. سال ۱۹۹۵ او ـ که شرکت وکالت داشت ـ در جریان دادگاه اپرا راجع به نظراتی که در مورد جنون گاوی داده بود، به او بسیار کمک کرد. پس از موفقیت اپرا ونیفری در دادگاه، مک‌گراو به‌طور منظم در برنامه او حاضر شد؛ تا اینکه از سال ۲۰۰۲ اپرا یک برنامه روزانه به او اختصاص داد. تکنیک دکتر مک‌گراو نسبت به روش‌های رایج در روانشناسی متفاوت است و به همین دلیل از طرف بعضی از پزشکان روانشناس مورد انتقاد قرار گرفت.ولی در عین حال بسیاری نیز روش او را می‌پسندد.دکتر مک‌گراو تا به حال چندین کتاب در مورد مشکلات زندگی خانوادگی و کاهش وزن نوشته است .
▪ ریچل ری ـ ۱۶ میلیون دلار
ریچل ری، مجری برنامه گفت‌وگوی تلویزیونی و آشپزی «ریچل ری» است. برنامه «ریچل ری» نیز به اپرا متعلق است و کمپانی «هارپو» آن را تهیه می‌کند. البته ریچل ری میزبان چند برنامه دیگر مثل «غذاهای ۳۰ دقیقه‌ای» و «سفره‌های خوشمزه ریچل ری» نیز هست، ولی عمده شهرت و درآمدش به دلیل برنامه «ریچل ری» اپراست. او از سال ۲۰۰۶ این برنامه را روی آنتن برد و در عرض یک سال به یکی از پردرآمدترین مجریان تلویزیون تبدیل شد.
ریچل ری متولد ۱۹۶۸ نیویورک است. خانواده‌اش در ماساچوست یک رستوران داشتند و او هم از کودکی به آشپزی علاقه‌مند شد. کم‌کم خودش یک رستوران تاسیس کرد و در معرض دید مشتری‌ها به آشپزی پرداخت.
همین کار توجه تهیه‌کنندگان تلویزیون را به او جلب کرد و توانست مجری یک برنامه آشپزی در شبکه آشپزی آمریکا شود. ریچل ری همواره پخت غذاهای ساده را آموزش می‌دهد و ادعا دارد هیچ یک از غذاهایی که می‌پزد بیش از ۳۰ دقیقه وقت نمی‌گیرد. به علاوه ظاهرش اصلاً شبیه یک آشپز نیست و برنامه‌اش هم فقط مخصوص آشپزی نیست. او در زمینه آشپزی اصطلاحات جدیدی خلق کرده که بعضی از آنها حتی به لغت‌نامه زبان انگلیسی وارد شده‌اند. سال ۲۰۰۷ برنامه «ریچل ری» برنده جایزه «امی» شد.
به علاوه تا به حال چندین کتاب آشپزی نوشته است
مترجم: پگاه ویل
منبع : روزنامه تهران امروز


همچنین مشاهده کنید