یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

ذرت خامه ای


ذرت خامه ای
● مواد لازم
▪ نصف پیاز خرد شده
▪ دو قاشق مرباخوری کره
▪ یک عدد کنسرو ذرت
▪ یک قاشق مرباخوری شکر
▪ یک هشتم قاشق مرباخوری جوز هندی
▪ نصف فنجان خامه
▪ نمک و فلفل
● طرز تهیه
کره را در تابه ای ریخته و پیاز را در آن تفت دهید. سپس ذرت ها را به آن اضافه کرده و هم بزنید.
یک سوم فنجان آب به مواد بیفزایید تا پخته و نرم تر شود. سپس شکر، جوز هندی و خامه را درون ذرت ریخته و برای پنج دقیقه اجازه دهید تا مواد کاملاً با هم آمیخته شوند و به میزان دلخواه به آن نمک و فلفل اضافه کرده و میل کنید.

ملیحه قریشی
منبع : روزنامه ایران


همچنین مشاهده کنید