شنبه, ۱۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 1 June, 2024
مجله ویستا
اسفناج
اسفناج خاصیت ضدسرطانی بالایی دارد و به سلطان گیاهان معروف شده است. اسفناج رادر بسیاری از كشورها به صورت خام در سالاد استفاده می كنند و در تعدادی از كشورها اسفناج را در آش و بورانی به صورت پخته استفاده می كنند.اسفناج حاوی مقادیر زیادی ویتامین B۲,B,A و C بوده و در درمان برخی بیماریها مفید است.اسفناج همچنین دارای عناصر معدنی مثل آهن و ید است و به دلیل داشتن مقدار زیاد آهن در درمان كم خونی مؤثر است.خوردن اسفناج برای زنان باردار توصیه می شود زیرا علاوه بر داشتن املاح فراوان نشاط آور نیز می باشد.افرادی كه دچار افسردگی و بوی بد دهان هستند حتماً مقدار بیشتری از اسفناج را در رژیم غذایی خود استفاده كنند.آب اسفناج پخته شده را به هیچ وجه دور نریزید این آب نوشیدنی سرشار از املاح و ویتامین است.
منبع : سایت تخصص بانوان یزد
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات علی لاریجانی انتخابات ریاست جمهوری 1403 ایران انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم ریاست جمهوری سعید جلیلی مجلس شورای اسلامی مجلس دوازدهم وزارت کشور دولت
هواشناسی آموزش و پرورش سلامت پلیس تهران سازمان هواشناسی مشهد بازنشستگان وزارت بهداشت شهرداری تهران قتل گرما
ترکیه برق دولت سیزدهم قیمت خودرو قیمت طلا ایران خودرو قیمت دلار مسکن بازار خودرو بانک مرکزی دلار مالیات
احسان علیخانی تلویزیون رسانه ملی سینمای ایران حامیم سینما شهید اینستاگرام بازیگر
هواپیما وزارت علوم
رژیم صهیونیستی جو بایدن غزه فلسطین آمریکا روسیه جنگ غزه دونالد ترامپ یمن رفح اوکراین چین
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر جواد نکونام رئال مادرید لیگ برتر ایران باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس بازی سردار آزمون پیکان
هوش مصنوعی گوگل ایلان ماسک سامسونگ ماهواره جنگنده تلگرام ناسا
رژیم غذایی سرطان سازمان غذا و دارو سرطان ریه