سه شنبه, ۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 21 January, 2025
مجله ویستا
یک نوع پلوی تایلندی
● مواد لازم برای ۶ نفر:
▪ میگو=نیم کیلو
▪ گوجه فرنگی رسیده=نیم کیلو
▪ پیاز سرخ شده=۲ قاشق سوپخوری
▪ برنج=۷۵۰ گرم
▪ تخم مرغ=۴ تا ۵ عدد
▪ سیر کوبیده شده=۲ تا ۳ برگ
▪ رب گوجه فرنگی=۲ قاشق سوپخوری
▪ روغن=۱۵۰ گرم
▪ نمک و فلفل=به اندازه کافی
● طرز تهیه:
برنج را خیس کرده مطابق دستور پلوی ساده آبکش می کنیم. سیر رنده شده را با پیاز سرخ کرده یک تفت می دهیم ۳ الی ۴ قاشق روغن به آن مخلوط می کنیم و تخم مرغها را در ظرف شکسته هم می زنیم داخل پیاز سرخ شده می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم در آن را می بندیم تا بسته شود. میگو را پس از تمیز کردن می جوشانیم داخل تخم مرغ ریخته و هم می زنیم. رب گوجه فرنگی را در کمی آب حل می کنیم با کمی نمک و فلفل داخل مایه تخم مرغ ریخته مخلوط می نماییم و این مواد را لای برنج آبکش شده گذاشته پلو را یکساعت دم می کنیم. کمی آبجوش روی گوجه فرنگی ها ریخته پوست آنرا می گیریم و خرد می نماییم.دو سه قاشق روغن می گذاریم داغ شود و گوجه فرنگی ها را در روغن کمی سرخ کرده و کمی نمک و فلفل به آن می زنیم موقع کشیدن پلو،پلو را در دیس می کشیم مایه تخم مرغ و میگو را وسط پلو قرار می دهیم و گوجه فرنگی سرخ شده را روی آن می ریزیم.
▪ میگو=نیم کیلو
▪ گوجه فرنگی رسیده=نیم کیلو
▪ پیاز سرخ شده=۲ قاشق سوپخوری
▪ برنج=۷۵۰ گرم
▪ تخم مرغ=۴ تا ۵ عدد
▪ سیر کوبیده شده=۲ تا ۳ برگ
▪ رب گوجه فرنگی=۲ قاشق سوپخوری
▪ روغن=۱۵۰ گرم
▪ نمک و فلفل=به اندازه کافی
● طرز تهیه:
برنج را خیس کرده مطابق دستور پلوی ساده آبکش می کنیم. سیر رنده شده را با پیاز سرخ کرده یک تفت می دهیم ۳ الی ۴ قاشق روغن به آن مخلوط می کنیم و تخم مرغها را در ظرف شکسته هم می زنیم داخل پیاز سرخ شده می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم در آن را می بندیم تا بسته شود. میگو را پس از تمیز کردن می جوشانیم داخل تخم مرغ ریخته و هم می زنیم. رب گوجه فرنگی را در کمی آب حل می کنیم با کمی نمک و فلفل داخل مایه تخم مرغ ریخته مخلوط می نماییم و این مواد را لای برنج آبکش شده گذاشته پلو را یکساعت دم می کنیم. کمی آبجوش روی گوجه فرنگی ها ریخته پوست آنرا می گیریم و خرد می نماییم.دو سه قاشق روغن می گذاریم داغ شود و گوجه فرنگی ها را در روغن کمی سرخ کرده و کمی نمک و فلفل به آن می زنیم موقع کشیدن پلو،پلو را در دیس می کشیم مایه تخم مرغ و میگو را وسط پلو قرار می دهیم و گوجه فرنگی سرخ شده را روی آن می ریزیم.
منبع : آشپزآنلاین
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست