چهارشنبه, ۱۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 5 February, 2025
مجله ویستا
خوراک جدید اسفناج
● مواد لازم
▪ یک دسته کوچک اسفناج
▪ دو عدد گوجه فرنگی
▪ یک حبه سیر
▪ دو قاشق مرباخوری روغن زیتون
▪ دو قاشق مرباخوری آب
▪ کمی فلفل قرمز
▪ کمی نمک
▪ یک قاشق مرباخوری کره
● طرز تهیه
برگ اسفناج را شسته و سپس آن را بخوبی خرد کنید. سپس تابه ای مناسب روی گاز گذاشته روغن زیتون را به آن اضافه کنید. سپس برگ اسفناج را در آن تفت داده و در آن را بگذارید تا برای پنج دقیقه با حرارت ملایم بخارپز شود. اگر آب آن تمام شد، آب را به آن اضافه کنید. به میزان دلخواه به آن فلفل بپاشید. در حالی که برگ اسفناج گرم است کره را به آن اضافه کرده و هم بزنید.
گوجه فرنگی خرد شده را به اسفناج اضافه کرده و آن را میل کنید.
[مریم سعادتی]
منبع : روزنامه ایران
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست