سه شنبه, ۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 21 January, 2025
مجله ویستا


پرورش قارچ خوراکی: طبق آخرین کد استاندارد مهارت و آموزشی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور


پرورش قارچ خوراکی: طبق آخرین کد استاندارد مهارت و آموزشی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور
کد کتاب : ۱۳۴۸۳۲۶
نویسنده : رسول محمودی,معصومه شکوهی‌نیا
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۸۶۱۱۰۲
رده دیویی : ۶۳۵.۸۰۷
قیمت : ۳۰۰۰۰
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۲۰۲
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۲
تیراژ : ۲۴۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۹۹۲-۳۳-۱
موضوع : قارچهای خوراکی - پرورش و تکثیر - کتابهای درسی - راهنمای آموزشی (متوسطه)