شنبه, ۱۴ مهر, ۱۴۰۳ / 5 October, 2024
مجله ویستا

کیک بادام زمینی


کیک بادام زمینی
● مواد لازم
▪ ۲۰۰ گرم آرد
▪ دو عدد تخم مرغ
▪ نصف فنجان شیر
▪ یک قاشق غذاخوری شکر
▪ یک چهارم فنجان بادام زمینی
▪ یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
▪ نصف قاشق غذاخوری وانیل
● طرز تهیه
فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. در یک ظرف آرد را با تخم مرغ، شیر و شکر مخلوط کنید. بادام زمینی ها را آسیاب کرده و به همراه بیکینگ پودر و وانیل به خمیر اضافه کنید. خمیر را به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید.

ملیحه قریشی
منبع : روزنامه ایران