چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

لطفا از عراق بروید!


لطفا از عراق بروید!
مهلت ده روزه عراق برای خروج منافقین از این کشور بار دیگر سران این گروهک تروریستی را در باتلاق نابودی فرو برده و عدم دریافت پناهندگی نیز آنها را در آستانه فروپاشی قرار داده است..
موفق الربیعی مشاور امنیت ملی عراق در جمع خبرنگاران ایرانی بار دیگر تأکید کرد که منافقین برای خروج از عراق ۱۰ روز بیشتر مهلت ندارند و این مهلتی است که تمدید نخواهد شد. این اظهارات بار دیگر خواری و ذلت این گروهک تروریستی را در عراق نشان داد.
اخراج گروهک تروریستی منافقین بعد از سقوط رژیم مخلوع بعث از عراق قوت گرفت و از طرف دولت عراق نیز با جدیت پیگیری شد.
شش ماه قبل دولت عراق طی اولتیماتومی به گروهک منافقین که مقر آنها اردوگاه اشرف در نزدیکی‌های بغداد است، اعلام کرد که طبق قانون اساسی عراق منافقین گروهکی تروریستی است و شش ماه مهلت دارند که خاک عراق را ترک کرده و به کشور دیگری پناه ببرند و مردم عراق نیز حق هیچگونه معالمه یا رابطه‌ای با این افراد ندارند.
البته به رغم تلاش‌های سرکرده این گروهک که از بغض ملت، خانه به دوشی را در برخی کشورهای اروپایی تجربه می‌کند، از آن تاریخ تاکنون هنوز هیچ کشور ثالثی حاضر نشده است این گروهک را در خاک خود جای دهد؛ از آن پس فضای عراق برای این گروهک تلخ‌تر شده و گذراندن زندگی در این کشور برای آنها با مشقت فراوان همراه است.
● نوکران آمریکا در آستانه اخراج از عراق
گروهک تروریستی منافقین از بدو ورود آمریکایی‌ها به‌ عراق غلام حلقه‌ به‌ گوش آمریکا شده و فکر نمی‌کردند روزی آمریکا نیز حاضر به پناهندگی آنها نشود و کنگره ایالات متحده آمریکا نیز بر تروریست بودن آنها تأکید کند..
سازمان تروریستی و جنایتکار منافقین یکی از اهرم‌های نظام صدام در جنایت علیه مردم و به خصوص شیعیان به شمار می‌رفت و امروز شاهدیم که این سازمان تروریستی، فعالیت‌های جنایتکارانه خود علیه عراق و ملت این کشور را از طریق مداخله در امور داخلی عراق و حمایت و پشتیبانی از تروریست‌ها به ‌ویژه در استان دیاله از سرگرفته و سرکردگان تروریسم جهانی را در پادگان موسوم به «اشرف» پناه داده است.
گفتنی است، چندین شبکه عراقی از جمله «الفرات» و «الدیار» در اخبار خود اعلام کرده‌اند که یک فرمانده گروه تروریستی در عراق که به تازگی در این کشور توسط نیروهای امنیتی دستگیر شده در اعترافات خود تاکید کرده که گروهک تروریستی منافقین برنامه‌ریزی فعالیت‌های تروریستی در عراق را عهده‌دار بوده و اعمال تروریستی را هدایت می‌کند.
روزنامه‌های عراقی نیز بارها تأکید کرده‌اند که نیروهای منافقین زیر نظر سازمان‌های جاسوسی ‌عراق و فرانسه‌ آموزش دیده‌‌اند و طعمه‌ خوبی برای آمریکا به شمار می‌رود تا از تجربیات آنها در اعمال تروریستی و جاسوسی ضد جمهوری اسلامی ایران استفاده‌ کنند اما امروز آمریکایی‌ها نیز به این نتیجه رسیده‌اند که منافقین لکه ننگی برای آنها به شمار می‌روند و چاره‌ای جز ترک آنها ندارند.
همچنین رهبران و شیوخ قبایل و عشایر عراق بارها از رئیس‌جمهور، دولت و مجلس عراق درخواست کرده‌اند که برای تدوین و صدور تصمیم واحد و قاطعی مبنی بر اخراج این سازمان تروریست و جنایتکار از عراق تلاش کنند. دولت عراق نیز قاطعانه اعلام کرده است که طی روزهای آینده این گروهک تروریستی را از عراق اخراج می‌کند.
● دست و پا زدن در باتلاق
به نظر می‌رسد که بعد از تسلط ارتش عراق بر اردوگاه اشرف و جدیت دولت این کشور برای اخراج این گروهک، سران منافقین حاضر به پذیرش هر حقارتی برای ماندن در عراق شده‌اند. در همین راستا این گروهک تلاش‌هایی را در سطح عراق و دیگر کشورها آغاز کرده است تا چهره خود را ترمیم کند، غافل از اینکه این تلاش‌ها همچون باتلاقی است که تلاش بیشتر منجر به نابودی بیشتر آنها می‌شود. در زیر به برخی از این تلاش‌ها اشاره شده است:
۱) به تازگی اعضای منافقین در هماهنگی با مدیران برخی رسانه‌های عراقی ـ که با حمایت مالی منافقین منتشر می‌شوند ـ آنها را به مراکز مختلف دینی ارسال می‌کنند تا از طریق انتشار اطلاعات غیر واقعی تهدید ایران علیه منافقین را بزرگنمایی کرده و ضمن مظلوم‌نمایی، به نوعی حمایت آنها را به خود جلب کنند.
مثلاً «سرمد عبدالکریم» مدیر خبرگزاری اخبار عراق با سفر به مراکز دینی تلاش می‌کند با معرفی غیر واقعی از منافقین و تفسیر نادرست از کنوانسیون چهارم ژنو، مقامات مذهبی مسلمانان در نقاط گوناگون دنیا را نسبت به اظهارنظر برای ماندن منافقین در عراق ترغیب نماید.
۲) اقدام بعدی منافقین همراه کردن مقامات سیاسی سابق در برخی از کشورهای اروپایی با خود است. این افراد شامل شهرداران برخی از شهرهای کوچک فرانسه‌، تعدادی از نمایندگان بازنشسته برخی از پارلمان‌های اروپایی و تعداد انگشت شماری از نمایندگان پارلمان اروپا از جمله «پائولو کازاکا» نماینده مردم پرتغال در پارلمان اروپا است. این اقدام هنوز نتیجه‌ای قابل قبول برای آنها در پی نداشته است و مقامات عراق و وزیر خارجه آمریکا نیز در ماه گذشته بر تروریست بودن این گروهک همچنان تأکید داشته‌اند.
۳) یکی دیگر از اقدامات منافقین تلاش برای اثبات ادعای دروغین خطر حضور ایران در عراق و نفوذ نظامی و شبه نظامی ایران در عراق است. البته این تلاش با واکنش سرد مقامات سیاسی و سران عشایر عراق مواجه شده است به گونه‌ای که همزمان تظاهرات و اعتراض‌های گسترده‌ای علیه حضور آنها در عراق را به دنبال داشته و مردم شهرهای مختلف عراق از جمله مردم شهر خالص در استان دیالی تاکنون در چندین نوبت نسبت به حضور منافقین در عراق و سیاست‌های تفرقه افکنانه آنها دست به راهپیمایی زده‌اند.
۴) منافقین در موارد دیگری نیز با استخدام نیروهایی، از آنها می‌خواهند اقدام به تأسیس NGO با نام‌های گوناگونی کنند و در بیانیه‌های جداگانه، اعضاء سازمان مجاهدین خلق را دوست مردم عراق معرفی کنند و از مردم و مقامات سیاسی عراق بخواهند به ماندن منافقین در عراق رضایت دهند.
این درحالی است که همه مردم عراق از تمامی گروه‌ها و اقشار مختلف بر این امر واقفند که منافقین گروهکی ترویستی است که جزئی از ارتش سرکوبگر بعثی عراق محسوب می‌شده و در سرکوب مردم مظلوم عراق و ایران نقش موثری ایفا کرده و صدام را از سقوط نجات داده اند.آنها مستقیم و غیر مستقیم بع منافقین تنها یک جمله می گویند «لطفا از عراق بروید»
حقارت این گروهک به حدی است که به دنبال اعلام اخراج آنها از خاک عراق و نزدیک شدن به پایان مهلت شش ماهه دولت این کشور، تاکنون هیچ کشوری حاضر نشده آنها را بپذیرد در حالی که این نوکران آمریکا در آستانه اخراج از عراق قرار دارند.
روح الله قاسمیان
منبع : سایت تابناک