یکشنبه, ۱۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 2 February, 2025
مجله ویستا
چرا باید از جریان نزدیک به انقلاب حمایت کرد؟
مقام معظم رهبری چندی پیش از وحدت ملی، پایبندی به اصول و پیشرفت علم و فناوری به عنوان سه عنصر اصلی تأثیرگذار بر اقتدار ملی یاد کرده و پایبندی روزافزون نظام اسلامی به اصول انقلاب را بسیار مهم و موجب عزت ملی و تقویت روحیه ملت برشمردند.
معظمله تمسک به اصول انقلاب اسلامی و آرمانهای حضرت امام(ره) را عامل اساسی پیشرفت کشور در زمینههای مختلف دانسته و با تقبیح رفتار کسانیکه از انقلابی بودن خود احساس شرمندگی میکنند، میفرمایند: «دشمن همواره سعی کرده است اینگونه القاء کند که با ایستادگی بر ارزشهای اسلام و اصول انقلاب اسلامی، پیشرفت امکانپذیر نیست در حالیکه برخلاف این القاءات، پیشرفتهای عظیم کشور به واسطه ایستادگی بر شعارها و اصول بوده است.»
برهمین اساس، از منظر مقام معظم رهبری یکی از وظایف مسئولان کشور، دفاع از ارزشهای انقلاب و اصول اسلامی است که در مراسم افطاری مسئولان کشور مورد اشاره ایشان قرار گرفت. ضمن آنکه معظمله در جمع اعضای خبرگان رهبری بر لزوم حمایت مسئولین نظام از جریان نزدیک به انقلاب تأکید فرمودند؛ جریانی که پایبندی به اصول اسلام و دفاع از ارزشهای انقلاب و آرمانهای امام راحل(ره) از شاخصههای بارز آن میباشد و البته هیچ گروهی برای ورود به این عرصه منع نگردیده و هرکدام از جریانات سیاسی موجود میتوانند برای نزدیک شدن به خطوط اصلی انقلاب بر یکدیگر سبقت جویند؛ اما پایبندی به اصول، لوازمی دارد که استکبار ستیزی، عدالت ورزی، رعایت مصالح عمومی جامعه، ولایتمداری و دین محوری از جمله آنهاست.
درخصوص چرایی این تأکید باید به تجربه تاریخی ملت ایران به ویژه سه دهه حیات طیبه انقلاب اسلامی رجوع کرد که بیانگر نقش منفی افراد، گروهها و جریانهای سیاسی است که در دفاع از اسلام و انقلاب مایل به پرداخت هزینههای لازم نبوده و منافع خویش را بر مصالح و منافع عمومی ترجیح دادهاند؛ در مواضع سیاسی همسو با بیگانگان حرکت کرده و حاضر به شفافسازی خطوط فکری خویش با غیرخودیها نبودهاند این گروه در عرصه اجرایی قادر به عدم تفکیک دین از سیاست نبوده و عملاً وارد حوزههای لائیسم و سکولاریسم گردیدهاند. و تلاش و توطئههای دشمنان برای نفوذ به عرصههای مدیریتی نظام را توهم پنداشته و چشم بر استحاله خویش بستهاند؛ آنها که در دفاع از اندیشههای وارداتی با جزمیت پا به عرصه گذاشته اما نسبت به اندیشههای بومی و فرهنگ خودی به هیچ اصولی پایبند نماندند.
حضور چنین تشکلها و جریاناتی در عرصه سیاسی کشور نه تنها از حیث سیاسی چالش برانگیز و ناهمخوان، بلکه از جهات امنیتی نیز مخل امنیت ملی و اقتدار کشور ارزیابی میشود. چنانچه براساس تعاریف نوین از امنیت ملی گفته میشود: امنیت ملی به شرایطی اطلاق میشود که یک ملت بتواند بدون ورود به جنگ و درگیری از آرمانها و اصول خود دفاع کرده و درصورت تحمیل تهدیدات نظامی قادر باشد بیآنکه از همه یا بخشی از ارزشهای خود چشمپوشی کند در مقابله با دشمن بجنگد.
با این تعریف اگر بخشی از یک ملت بدون هیچ تهدیدی حاضر باشند از اصول خود بگذرند یا اصول خود را زیر پا بگذارند، آیا در جهت امنیت ملی و منافع کشور حرکت کرده یا اقدام آنها مخل امنیت ملی ارزیابی میگردد؟ و اساساً اگر برای ملتی اصولی باقی نماند امنیت ملی آن کشور چگونه تعریف میگردد؟
براین اساس بایسته است ملت مسلمان ایران نسبت به حضور جریانهای بیاعتقاد و سست عقیده نسبت به ارزشهای اسلام و انقلاب حساس بوده و از مسئولان، گروهها ، احزاب و جریانات مدافع اصول انقلاب سلامی حمایت کنند.
منبع : خبرگزاری جمهوری اسلامی ـ ایرنا
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست