دوشنبه, ۳۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 May, 2024
مجله ویستا
خواص شکلات و چای
مطالعات همه گیر شناختی (اپیدمیولوژیك) در سال های اخیر اثرات مفیدی در پیشگیری از بیماری های قلبی و سرطان را برای موادی بنام فلاوونوئیدها نشان داده اند. چای یكی از منابع مهم این مواد است و نیز انواع شكلات بخصوص شكلات تیره از منابع سرشار فلاوونوئیدها هستند. البته نوع فلاوونوئید موجود در چای با شكلات متفاوت است و با اینكه میزان این ماده در شكلات بیشتر از چای است، اما به علت ارزان تر و خوشایندتر بودن، چای اهمیت بیشتری در رژیم غذایی افراد دارد. با اینحال اثر شكلات بیشتر در رژیم غذایی جوانان قابل توجه است. البته باید به خطرات ناشی مصرف بیش از حد تنقلات شكلات به ویژه تشدید آسم، پوسیدگی دندان و تأثیرات قلبی عروقی آنها توجه داشت. همچنین مصرف زیاد چای به ویژه بلافاصله پس از غذا به سبب جلوگیری از جذب آهن و بروز کمخونی توصیه نمی شود
منبع : واحد مرکزی خبر
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور ابراهیم رئیسی سقوط بالگرد رئیسی رئیسی ایران سقوط بالگرد بالگرد شهادت شهادت ابراهیم رئیسی دولت سیزدهم
تهران هواشناسی هلال احمر پلیس سانحه بالگرد رئیسی بارش باران مشهد سیل سیل مشهد آموزش و پرورش سیلاب سازمان هواشناسی
یارانه بورس قیمت دلار قیمت خودرو خودرو قیمت طلا دلار بازار خودرو حقوق بازنشستگان ایران خودرو مالیات قیمت سکه
آیت الله سید ابراهیم رئیسی سینما هنرمندان تلویزیون شعر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران لیلا حاتمی رسانه ملی زری خوشکام نمایشگاه کتاب علی حاتمی
قرآن تجهیزات پزشکی
رژیم صهیونیستی سوریه لبنان روسیه ولادیمیر پوتین اتحادیه اروپا غزه اسرائیل فلسطین جنگ غزه آمریکا حماس
فوتبال پرسپولیس استقلال ابراهیم رییسی لیگ برتر انگلیس لیگ برتر لیگ برتر ایران فدراسیون فوتبال باشگاه پرسپولیس تراکتور بازی بارسلونا
سامسونگ هوش مصنوعی تبلیغات موبایل اپل اینترنت نمایشگاه ایران هلث هواپیما
رژیم غذایی سرطان استرس آلزایمر سازمان غذا و دارو کاهش وزن افسردگی مغز انسان