شنبه, ۱۹ آبان, ۱۴۰۳ / 9 November, 2024
مجله ویستا

سالاد میگو


سالاد میگو
● مواد لازم
▪ میگوی تمیز و پخته شده ۲ فنجان و نیم ،
▪ کرفس ریز شده ۱ فنجان ،
▪ مایونز یا سس سالاد ۱ فنجان و نیم،
▪ تخم مرغ ۴ عدد،
▪ فلفل و نمک به مقدار کافی
● طرز تهیه:
کرفس خورد شده را با کمی آب می پزیم تا نرم شود. سپس آنرا در داخل آبکش ریخته تا آب آن گرفته شود. میگو را پوست کنده، پخته و داخل ظرفی حاوی آبلیمو و نمک و فلفل و کمی روغن زیتون ریخته (در صورت تمایل کمی هم سیر به آن اضافه می کنیم ) و به مدت یک ساعت می خوابانیم و در یخچال نگه می داریم. بعد از پایان یک ساعت، میگوها را از ظرف در آورده و داخل دیس می چینیم و بینشان کرفس ریخته و مایونز را بر روی مواد می ریزیم. سپس تخم مرغ های پخته شده را ورقه ورقه کرده و بین میگو ها قرار می دهیم به طوری که خورد نشود. می توان اطراف سالاد را با برگ کاهو و پره های لیمو ترش و جعفری تزیین کرد.
منبع : سایت کامتونت