شنبه, ۱۹ آبان, ۱۴۰۳ / 9 November, 2024
مجله ویستا
سالاد میگو
● مواد لازم
▪ میگوی تمیز و پخته شده ۲ فنجان و نیم ،
▪ کرفس ریز شده ۱ فنجان ،
▪ مایونز یا سس سالاد ۱ فنجان و نیم،
▪ تخم مرغ ۴ عدد،
▪ فلفل و نمک به مقدار کافی
● طرز تهیه:
کرفس خورد شده را با کمی آب می پزیم تا نرم شود. سپس آنرا در داخل آبکش ریخته تا آب آن گرفته شود. میگو را پوست کنده، پخته و داخل ظرفی حاوی آبلیمو و نمک و فلفل و کمی روغن زیتون ریخته (در صورت تمایل کمی هم سیر به آن اضافه می کنیم ) و به مدت یک ساعت می خوابانیم و در یخچال نگه می داریم. بعد از پایان یک ساعت، میگوها را از ظرف در آورده و داخل دیس می چینیم و بینشان کرفس ریخته و مایونز را بر روی مواد می ریزیم. سپس تخم مرغ های پخته شده را ورقه ورقه کرده و بین میگو ها قرار می دهیم به طوری که خورد نشود. می توان اطراف سالاد را با برگ کاهو و پره های لیمو ترش و جعفری تزیین کرد.
منبع : سایت کامتونت
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست