دوشنبه, ۲۸ خرداد, ۱۴۰۳ / 17 June, 2024
مجله ویستا

آناناس و هضم آسان غذا


آناناس و هضم آسان غذا
آناناس حاوی آنزیم مخصوصی است که با شکستن ساختمان پروتئین غذاها به هضم آنها کمک می‌کند.
از آب آناناس می‌توان به عنوان هضم کننده و نرم کننده غذاهای مختلف نظیر گوشت استفاده کرد. همچنین از آنزیم مخصوص در آناناس می‌توان در تهیه غذاهای ژلاتینی نظیر انواع دسرها و ژله استفاده کرد. متخصصان معتقدند آناناس برای بهبود دستگاه گوارش مفید و منبع خوبی برای منیزیم و حاوی مقادیر قابل ملاحظه‌ای ویتامین C و ویتامین B۱ است. آناناس به دلیل داشتن مقدار زیادی ویتامین C ممکن است باعث سوزش مختصر نوک زبان شود که نگران کننده نیست.
منبع : مرکز اطلاعات فنی ایران