چهارشنبه, ۱۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 5 February, 2025
مجله ویستا
پیشبینی زمان ماندگاری مواد غذایی براساس فرمولهای ریاضی
تاریخ نشر : ۸۴۰۵۰۱
تیراژ : ۱۵۰۰
تعداد صفحه : ۴۳۲
نوبت چاپ : ۱
شابک : ۹۶۴-۸۲۵۵-۰۴-۰
رده دیویی : ۶۴۱.۴
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
قطع : وزیری
جلد : شومیز
محل نشر : مشهد
نویسنده : جونز - آدریان
مترجم : مرتضوی - علی
مترجم : محبی - محبت
مترجم : عدالتیان - محمدرضا
مترجم : شفافیزنوزیان - مسعود
نویسنده : من - دومینیک
کتاب حاضر پژوهشی علمی در خصوص نحوه نگهداری از مواد غذایی است .این نوشتار در قالب 16فصل تنظیم یافته :در فصل اول مبانی ارزیابی زمان ماندگاری مواد غذایی و شیوههای فساد مواد غذایی بررسی شده است . فصل دوم به بررسی و تبیین روشهای تعیین زمان ماندگاری مواد غذایی پرداخته است . فصل سوم مبانی و نحوه پیش بینی مدت زمان ماندگاری را از دیدگاه میکروبیولوژی بررسی نمودهاست . در فصل چهارم و پنجم روشهای نوین بسته بندی و نحوه کنترل نقاط بحرانی فرآیند (HACCP)مطرح میشود . در فصل ششم روشهای مختلف نگهداری مواد غذایی بیان شدهاست . در فصلهای هفتم و هشتم، نهم و دهم نمونه مثالهای کاربردی تعیین زمان ماندگاری انواع ماست و دسرهای لبنی، فرآوردههای دریایی، انواع کیک، چیپس سیب زمینی و انواع اسنکها ارائه شدهاست . مثالهای علمی تعیین زمان ماندگاری انواع شکلات و غلات صبحانهای در فصول یازدهم و دوازدهم بیان میشود . در فصل سیزدهم نحوه نگهداری مواد غذایی فرآیند شده به وسیله حرارت در ظروف غیر کنسروی مطرح میشود . کاربرد مدلهای ریاضی در تعیین زمان ماندگاری در فصل چهاردهم و تستهای تسریع یافته پایش دما و شناساگرهای زمان دما در فصل پانزدهم بررسی میشود و در نهایت کاربرد فناوری ترکیبی در تهیه مواد غذایی در کشورهای صنعتی و در حال توسعه در فصل شانزدهم تبیین و بررسی میگردد .
تیراژ : ۱۵۰۰
تعداد صفحه : ۴۳۲
نوبت چاپ : ۱
شابک : ۹۶۴-۸۲۵۵-۰۴-۰
رده دیویی : ۶۴۱.۴
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
قطع : وزیری
جلد : شومیز
محل نشر : مشهد
نویسنده : جونز - آدریان
مترجم : مرتضوی - علی
مترجم : محبی - محبت
مترجم : عدالتیان - محمدرضا
مترجم : شفافیزنوزیان - مسعود
نویسنده : من - دومینیک
کتاب حاضر پژوهشی علمی در خصوص نحوه نگهداری از مواد غذایی است .این نوشتار در قالب 16فصل تنظیم یافته :در فصل اول مبانی ارزیابی زمان ماندگاری مواد غذایی و شیوههای فساد مواد غذایی بررسی شده است . فصل دوم به بررسی و تبیین روشهای تعیین زمان ماندگاری مواد غذایی پرداخته است . فصل سوم مبانی و نحوه پیش بینی مدت زمان ماندگاری را از دیدگاه میکروبیولوژی بررسی نمودهاست . در فصل چهارم و پنجم روشهای نوین بسته بندی و نحوه کنترل نقاط بحرانی فرآیند (HACCP)مطرح میشود . در فصل ششم روشهای مختلف نگهداری مواد غذایی بیان شدهاست . در فصلهای هفتم و هشتم، نهم و دهم نمونه مثالهای کاربردی تعیین زمان ماندگاری انواع ماست و دسرهای لبنی، فرآوردههای دریایی، انواع کیک، چیپس سیب زمینی و انواع اسنکها ارائه شدهاست . مثالهای علمی تعیین زمان ماندگاری انواع شکلات و غلات صبحانهای در فصول یازدهم و دوازدهم بیان میشود . در فصل سیزدهم نحوه نگهداری مواد غذایی فرآیند شده به وسیله حرارت در ظروف غیر کنسروی مطرح میشود . کاربرد مدلهای ریاضی در تعیین زمان ماندگاری در فصل چهاردهم و تستهای تسریع یافته پایش دما و شناساگرهای زمان دما در فصل پانزدهم بررسی میشود و در نهایت کاربرد فناوری ترکیبی در تهیه مواد غذایی در کشورهای صنعتی و در حال توسعه در فصل شانزدهم تبیین و بررسی میگردد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست