چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
با پیاز و سیر به جنگ سرطان بروید
یک بررسی جدید نشان می دهد افرادی که غذاهایشان را با مقداری فراوانی پیاز و سیر معطر می کنند،ممکن است کمتر به انواع مختلف سرطان مبتلا شوند. مردان و زنانی که در هفته هفت وعده یا بیشتر پیاز می خورند در مقابل افرادی که پیاز نمی خوردند، ۵۰ درصد کمتر در معرض ا نواع سرطان قرار می گیرند. به نحو مشابهی دوستداران سیر نسبت به افرادی که رژیم غذایی بدون سیر دارند، ۲۵ درصد کمتر به سرطان روده بزرگ مبتلا می شوند. سیر و پیاز همچنین با خطر کمتر سرطان دهان،گلو، کلیه همراهی دارد. برخی از پژوهش های دیگر نشان دهنده اثرات ضدسرطان "هم افزاینده" سیر و گوجه فرنگی است.
منبع : روزنامه ابتکار
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست