دوشنبه, ۲۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 10 February, 2025
مجله ویستا


مسائل کیفی گوشت و میکروبیولوژی گوشت


مسائل کیفی گوشت و میکروبیولوژی گوشت
نویسنده : کیانی - غلامعلی
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۲/۰۵/۲۰
رده دیویی : ۶۶۴.۹۲۹
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۲۸۲
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : TX۵۵۶/گ۹ک۹
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۵۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۹۴۹۱۱-۵-۵