شنبه, ۱۷ آذر, ۱۴۰۳ / 7 December, 2024
مجله ویستا
باکتریها و غذاها
بستری گرم و غذایی برای خوردن به باکتریها بدهید، آنها به فوریت تکثیرشدن را آغاز خواهند کرد.
هنگامی که غذا پخته میشود و بیش از ۲ ساعت به حال خود در درجه حرارت اتاق رها شود، باکتریهای میتوانند به سرعت درون آن تکثیر پیدا کنند.
مهم است که این مسئله را به یاد داشته باشید، زیرا اغلب این باکتریها بویی تولید نمیکنند یا رنگ غذا را تغییر نمیدهند.
گرچه منجمد کردن غذا باکتریها را نابود نمیکند، اما سرعت رشد آنها را کند میکند.
هنگامی که غذا از حالت منجمد خارج میشود، دوباره به محلی عالی برای تکثیر غذا بدل میشود.
گذاشتن غذا در یخچال هم تا حدی رشد باکتری را کند میکند.برای دورنگهداشتن باکتریها از شریکشدن با شما در غذایتان، غذا را کاملا بپزید تا باکتریها در این روند کشته شوند.
منبع : همشهری آنلاین
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست