جمعه, ۱۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 7 February, 2025
مجله ویستا


آشپزباشی ـ سال سوم، شماره ۲۷، فروردین ۱۳۸۸


▪ کیک بهاری / توشه ی سیزده بدر / بیسکویت دورنگ / بیسکویت لیمویی / کیک با تزئین مرنگ به شکل قارچ / کیک بادام و پرتقال: صص ۱۴-۱۹
▪ بیسکتی / کیک سیب فنجانی با رویه کارامل / بیسکویت های دارچینی / مثلث های ترد شکلاتی / الجوز المعمول (شیرینی عربی): صص ۲۰-۲۴
▪ شیرینی بادام زمینی و نارگیل / چیز کیک عسلی با مارس / پای شکلات و کاسترد / شکوفه کنجدی: صص ۲۵-۲۸
▪ نوعی خاگینه با قیسی / نان کره‌ای / نان اسکن: صص ۲۹-۳۱
▪ قابلی پلو / پلو با سیب زمینی و بادمجان / سوفله سیب زمینی / لازانیا با حبوبات / کوفته سیزده بدر: صص ۳۲-۳۶
▪ آش بلغور گندم / دمی لوبیا چشم بلبلی / خوراک کوفته ریزه: صص ۳۷-۳۹
▪ برگر مرغ با سالاد کلم / لقمه های گوشتی / میگوی کبابی با سس چیلی / خوراک گوشت مکزیکی: صص ۴۰-۴۷
▪ رول املت با ژامبون / املت قارچ و پنیر: صص ۴۸-۴۹
▪ صبحانه با جوپرک / املت پفکی سبزیجات: صص ۵۰-۵۱
▪ سوپ هویج هندی / سوپ گوجه فرنگی و فلفل دلمه‌ای کبابی شده: صص ۵۲-۵۳
▪ سالاد لوبیای فرانسوی / سالاد والدرف: صص ۵۴-۵۵
▪ فلن سالمون دانمارکی / فلن تخم مرغ و سبزیجات: صص ۵۶-۵۷
▪ نوشیدنی بهار نارنج / شربت سرکه انگبین در سه رنگ / مارمالاد کیوی / ژلهٔ سیب با طعم گلاب / چتنی / ترشی کامکوات: صص ۵۸-۶۳
▪ نودل مرغ با ذرت و پیازچه (آشپزخانه کودک و نوجوان): ص ۶۴
▪ گل رز روی ترب سفید / گل ژرورا از شلغم / ساک دستی و جعبه مکعب بالشتکی: صص ۶۶-۶۸
▪ آشپزخانه خود را بزرگ کنید / ایده های الهام بخش برای دستمال سفره: صص ۶۹-۷۰
▪ داستان ادویه / گل‌ها، طعم‌دهنده‌هائی بی‌همتا / کلاس شیرینی پزی (خمیر فوندانت): صص ۷۴-۷۸
▪ شروع بهار ، شیوع آلرژی / زیبایی از درون طبیعت / جدول: صص ۸۰-۸۴
ماهنامه آشپزی
صاحب امتیاز: موسسه فرهنگی دنیای تغذیه و سلامت
مدیر مسئول: محمداسماعیل سعادت رهبری
سردبیر: مهندس اصغر نعمتی
تلفن: ۸ و ۶۶۴۳۵۶۶۶ ـ ۲ـ۶۶۴۳۵۶۹۱
فاکس: ۶۶۴۳۵۶۶۸
نشانی: تهران، خیابان ستارخان، بین توحید و باقرخان، کوچهٔ اکبریان آذر، پلاک۴، واحد۴ شرقی
صندوق پستی: ۶۹۳ـ۱۴۱۸۵
نشانی الکترونیک: Ashpazbashi.mag@Gmail.com
منبع : مرکز تحقیقات و فناوری اطلاعات ویستا (پایگاه اطلاع‌رسانی آفتاب)