دوشنبه, ۳ تیر, ۱۳۹۸ / 24 June, 2019
مجله ویستا

شیرین‌کنندهٔ جدید برای غذاها و نوشیدنی‌ها


از palatinit که یک ترکیب طبیعی موجود در عسل و نیشکر است شیرین‌کننده‌ای موسوم به TM palatinose به‌دست می‌آید. که می‌تواند در غذاها و نوشیدنی‌ها مصرف شود. این هیدرات کربن جدید همچون ساکروز به‌طور کامل هضم می‌شود بنابراین همان مقدار کالری را دارد. اما تفاوت آن با ساکروز در این است که به آهستگی هضم شده و باعث فساد دندان‌ها نمی‌شود. از سوئی دیگر این هضم بسیار آهسته منجر به اندیس گلاسیمی پائین و ترشح کم انسولین می‌شود و از آنجائی‌که در درازمدت یک منبع انرژی است می‌تواند از کم و زیاد شدن قند خون و انسولین جلوگیری کرده و تمایل مصرف‌کننده را به زیاد خوردن کم کند.
در کنار این فواید ویژگی‌های شیمیائی این ماده استفاده از آن را برای طیف وسیعی از مواد غذائی امکان‌پذیر ساخته است به‌طوری که نه تنها در نوشابه‌ها و نوشیدنی‌ها بلکه برای استفاده در غلات صبحانه، شکلات‌ها و پوشش‌های شکلاتی نیز بسیار مناسب است.
منبع : مجله بهکام
همچنین مشاهده کنید

 مرور روزنامه‌ها





خبرگزاری ایرناروزنامه خراسانسایت دیپلماسی ایرانیسایت خبرآنلاینروزنامه سازندگی