چهارشنبه, ۱۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 5 February, 2025
مجله ویستا
کلم سرخ شده
● مواد لازم برای دو نفر
▪ یک و نیم عدد گل کلم (گل های آن را از هم جدا کنید)
▪ چهار قاشق چایخوری روغن زیتون
▪ سه حبه سیر (خرد شده)
▪ نصف فنجان پودر کنجد
▪ یک عدد لیموترش بزرگ
▪ نمک و فلفل سیاه
▪ یک قاشق چایخوری پودر زیره سبز
▪ یک قاشق چایخوری مخلوط ادویه
▪ دانه کنجد
▪ لیموترش (برای تزئین)
● طرز تهیه
فر را از قبل با درجه حرارت ۴۵۰ درجه فارنهایت روشن کرده و سپس گل کلم ها را به همراه دو قاشق چایخوری روغن زیتون، نمک، فلفل و دانه کنجد به مدت ۲۵ دقیقه درون فر قرار دهید تا رنگ آن کمی قهوه ای شود.
در مدت زمانی که گل کلم ها پخته می شوند، برای تهیه سس دو قاشق چایخوری روغن زیتون را درون قابلمه ریخته پودر کنجد، آب لیمو، نمک، فلفل، زیره و مخلوط ادویه را به آن بیفزایید و سپس آنها را کاملاً با هم مخلوط کنید. گل کلم ها را گرم و به همراه سس میل کنید.
[نگار نجار]
منبع : روزنامه ایران
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست