چهارشنبه, ۲۷ تیر, ۱۴۰۳ / 17 July, 2024
مجله ویستا


مکانیسم و تئوری در شیمی مواد غذایی


مکانیسم و تئوری در شیمی مواد غذایی
نویسنده : وانگ - دومینک
مترجم : علیزاده‌خالدآباد - محمد
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۰/۱۰/۲۲
رده دیویی : ۶۶۴.۰۷
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۴۹۶
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۵۹۷۵-۰۰-X

در این کتاب اصول واکنش‌های شیمیایی از جمله اکسیداسیون, احیائ, هیدرولیز, ساختار, پلیمریزاسیون, و امولسیفیه شدن برای دانشجویان رشته‌های شیمی و صنایع غذایی, تشریح شده است .علاوه بر آن, ترکیبات شیمیایی عمده غذا یعنی پروتئین‌ها, لیپیدها, کربوهیدرات‌ها, آنزیم‌ها و ویتامین‌ها اشاره گردیده است .