جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

سایرعوامل که گاهی اوقات ویتامین نامیده می‌شوند


سایرعوامل که گاهی اوقات ویتامین نامیده می‌شوند
چندین عامل درتعریف ویتامین ها مؤثرند. برخی از ترکیبات شیمیایی نیز دربعضی شرایط ممکن است به عنوان مواد مغذی مورد نیازنقش بازی کنند. بعنوان مثال اسید p –آمنوبنزوئیک، میوانیوزیتـــــــــول ،یوبی کینون ها ، اسید لیپوئیک ، کارنیتین و پیرولوکونین از این گروه ترکیبات می باشند.درمورد تعیین مقادیرمورد نیاز به موادی چون یوبی کونیون ها ، اسید لیپوئیك و پیرولوکونیوسین ، باید شرایط Germ free یا بدون میکرب فراهم نموده ویا مقادیربالایی آنتی بیوتیک به غذا اضافه نمود. شایان ذکراست که درتمام جیره های معمولی ، ترکیبات یادشده بیشتر ازحد موردنیاز بوده و لذا علایم کمبود آنها درمحیط فارم و خارج از آزمایشگاه مشاهده نشده است .
منبع : مؤسسه مرغداری ایران