چهارشنبه, ۱۰ بهمن, ۱۴۰۳ / 29 January, 2025
مجله ویستا
شنیسل فیله
● مواد لازم:
▪ فیله: به مقدار لازم
▪ آرد سوخاری: ۴ قاشق غذاخوری
▪ آرد سفید: ۳ قاشق غذاخوری
▪ تخم مرغ: ۲ عدد
▪ روغن مایع: ۳ قاشق غذاخوری
▪ نمك و فلفل: به میزان لازم
● طرز تهیه:
هر كدام از فیلهها را با چاقو خرد كنید تخممرغها را در ظرفی جداگانه ریخته و خوب همبزنید سپس به ترتیب زیر، كار را ادامه دهید:
ابتدا فیلهها را در آرد بغلتانید بعد آن را درتخم مرغ بزنید و سپس در آرد سوخاری بغلتانید وبعد آنها را در روغن سرخ كنید روغن باید حتماداغ باشد بعد از اینكه یك طرف مواد سرخ شدآنها را برگردانده تا طرف دیگر هم خوب سرخشود این شنیسل را میتوانید با انواع سبزیهایپخته مثل هویج، اسفناج و... سرو كنید.
منبع : خانواده سبز
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست