سه شنبه, ۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 21 January, 2025
مجله ویستا
نکاتی در ارتباط با یافتن شغل
پی بردن به این نکته که انجام چه نوع کاری برایتان لذت بخش است باعث محدود شدن دامنه جستجوی شغلی شما خواهد شد. به عنوان مثال، ممکن است شما فارغ التحصیل رشته حسابداری باشید، اما علاقه مند به سفر کردن هستید و دلتان نمی خواهد ساعت ها بی حرکت پشت یک میز بنشینید.
اگر به دنبال کار می گردید، نکات زیر باعث می شود که بیشتر مورد توجه شرکت های استخدام کننده قرار بگیرید.
بر طبق آمار اعلام شده، رقمی معادل ۱.۴ بیلیون نفر در سال ۲۰۰۶ فارغ التحصیل خواهند شد. چگونه می توان در رقابت با این افراد پیروز شد و مورد توجه شرکت های استخدام کننده قرار گرفت؟
قدم اول) خودتان را بشناسید
قبل از هر کار دیگر باید بدانید مایلید چه نوع کاری را به طور حرفه ای دنبال کنید؟ به خود بنگرید، بدون توجه به رشته تحصیلی تان، صادقانه به معلومات و مهارت های خود فکر کنید و آنها را مرور کنید. اگر به ادعاهایی که می کنید مطمئن باشید ، قدم مثبتی برای شروع خواهد بود.
قدم دوم) رزومه تان را کاملا دقیق و واضح بنویسید
یک رزومه خوب، آغاز جستجو برای یافتن شغلی مناسب است. اگر روش صحیح و استاندارد نوشتن رزومه را نمی دانید، از مشاور محل تحصیلتان درخواست کنید که شما را راهنمایی کند و یا از اینترنت کمک بگیرید. وب سایت ها و کتاب های بسیاری وجود دارد که می تواند در این زمینه به شما کمک کند تا بتوانید یک رزومه حرفه ای و استادارد برای خود تهیه کنید.
قدم سوم) چه شغلی برای شما لذت بخش است؟
پی بردن به این نکته که انجام چه نوع کاری برایتان لذت بخش است باعث محدود شدن دامنه جستجوی شغلی شما خواهد شد. به عنوان مثال، ممکن است شما فارغ التحصیل رشته حسابداری باشید، اما علاقه مند به سفر کردن هستید و دلتان نمی خواهد ساعت ها بی حرکت پشت یک میز بنشینید.
قدم چهارم) یک جستجوی کامل را شروع کنید.
حال که به قابلیت های خود پی بردید و زمینه فعالیت مورد علاقه تان را نیز یافتید، وقت عمل فرا رسیده.آگهی های شغلی را به دقت بررسی کنید، رزومه خود را در سایت های مختلف قرار دهید. از روابطتان استفاده کنید و تمام دوستانتان را از این که در جستجوی کار هستید، مطلع کنید.
قدم پنجم) اخبار مربوط به شغل مورد علاقه تان را دنبال کنید
روزنامه ها و نشریات مربوط به حرفه مورد نظرتان را مطالعه کنید. در سمینارها و گردهمایی ها شرکت کنید، این کار باعث می شود با افرادی که هدفی مشابه شما را دنبال می کنند، ملاقات کرده و اطلاعات مفیدی در ارتباط با رشته مورد نظر و شرکت در مصاحبه های شغلی از آنان دریافت کنید.
قدم ششم) برای شرکت در مصاحبه تمرین کنید
هیچ وقت بدون درس خواندن در امتحان شرکت نکنید. مصاحبه شغلی هم به همین صورت است، باری این منظور رزومه خود را بارها و بارها بخوانید تا کاملا حقظ شوید. سئوالاتی را که ممکن است از شما پرسیده شود حدث بزنید و جواب های قابل قبولی برایشان در نظر بگیرید.
قدم هفتم) مصمم باشید
مطمئنا یک روزه کار پیدا نخواهید نکرد، به جستجویتان ادامه بدهید و ناامید نشوید. اگر برای اولین بار است که به دنبال شغل هستید، کارتان به مراتب سخت تر است. اما نگرانی لازم نیست، به هر حال نهایتا اولین شغل واقعی تان را خواهید یافت.
قدم هشتم) به جستجوی خود ادامه دهید
اگر موفق به یافتن شغلی مناسب شدید، جستجو پایان یافته، اما شخصیت شغلی شما در آغاز راه است. ارتباطات خود را قطع نکنید و در جستجوی موقعیت های مناسب تری باشید.
منبع : ترانه ها
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست