چهارشنبه, ۸ اسفند, ۱۴۰۳ / 26 February, 2025
مجله ویستا
تاثیر پارامترهای متفاوت بر کیفیت و میزان جذب آب به وسیله ژل حاصل از پکتین تفاله چغندرقند برای ساخت ابر جاذب

ـ درصد مواد قندی: ۱۵ درصد، میزان آنزیم پراکسیداز:
۱۷۰pu/gr of pectin، غلظت پکتین اگر تنها جذب آب ژل مورد نظر باشد: ۱۰ درصد، غلظت پکتین اگر تنها استحکام و سختی ژل مورد نظر باشد: ۱۵ درصد، میزان کلسیم اگر تنها جذب آب ژل مورد نظر باشد:
/gr of pectin mgr CaCl۲۶۰، میزان کلسیم اگر تنها استحکام ژل مورد نظر باشد: /gr of pectin mgr CaCl۲ ۸۰ . به کاربردن آنزیم پراکسیداز و هیدروژن پراکسید به عنوان اکسید کننده هم زمان با کلسیم، مادهی قندی و مقدار مناسب از پکتین LM یادشده باعث به وجودآمدن ویژگیهای جالبی از جمله کاهش بسیار زیاد زمان تشکیل ژل از ۵ دقیقه الی ۲۴ ساعت به ۱۵ الی ۲۰ ثانیه و همچنین استحکام مطلوب ژل شده است.
بهمن ابراهیمی حسین زاده
ایران عالم زاده
علی اکبر سیف کردی
ایران عالم زاده
علی اکبر سیف کردی
منبع : پایگاه اطلاعات علمی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست