چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا
کتلت مرغ
شرح حال این غذا:
دستور تهیه: برای این کتلت باید از سینه مرغ استفاده کرد. سینه مرغ را از استخوان طوری جدا میکنیم که انتهای بال باقی بماند و پوست سینه را میگیریم و کمی آنرا میکوبیم بهطوری که پهن و نازک شود؛ بعد دو سه عدد تخممرغ را در ظرفی میشکنیم و با کمی نمک مخلوط میکنیم، سپس قطعات سینه را در نان خشک کوبیده شده میزنیم و بعد در تخممرغ میزنیم و دوباره در نان خشک کوبیده میزنیم و دو طرف آنرا در روغن بهحدی که طلائی شود سرخ میکنیم.
دستور تهیه: برای این کتلت باید از سینه مرغ استفاده کرد. سینه مرغ را از استخوان طوری جدا میکنیم که انتهای بال باقی بماند و پوست سینه را میگیریم و کمی آنرا میکوبیم بهطوری که پهن و نازک شود؛ بعد دو سه عدد تخممرغ را در ظرفی میشکنیم و با کمی نمک مخلوط میکنیم، سپس قطعات سینه را در نان خشک کوبیده شده میزنیم و بعد در تخممرغ میزنیم و دوباره در نان خشک کوبیده میزنیم و دو طرف آنرا در روغن بهحدی که طلائی شود سرخ میکنیم.
منبع : روجین سایت مازندران
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران بابک زنجانی مجلس شورای اسلامی مجلس چین دولت سیزدهم خلیج فارس لایحه بودجه 1403 شورای نگهبان دولت حجاب مجلس یازدهم
روز معلم تهران معلم سیل قوه قضاییه آموزش و پرورش شهرداری تهران فضای مجازی پلیس دستگیری شورای شهر تهران سلامت
خودرو بانک مرکزی دلار قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو ایران خودرو سایپا بازار خودرو مالیات تورم ارز
تلویزیون سریال سعید آقاخانی سینمای ایران سینما نون خ رسانه موسیقی تئاتر فیلم دفاع مقدس کتاب
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس نوار غزه روسیه عربستان ترکیه افغانستان
فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان تراکتور رئال مادرید باشگاه استقلال لیگ برتر بایرن مونیخ فوتسال تیم ملی فوتسال ایران بازی
هوش مصنوعی اینستاگرام ناسا تسلا تبلیغات اپل فناوری همراه اول آیفون گوگل
داروخانه مسمومیت دیابت کاهش وزن طول عمر بارداری خواب سلامت روان آلزایمر