چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا
خوراک بادمجان و پنیر
● مواد لازم
▪ دو عدد بادمجان بزرگ
▪ کمی نمک
▪ ۳۰۰ گرم گوجه فرنگی پوست گرفته شده
▪ یک حبه سیر
▪ روغن زیتون
▪ فلفل/ نصف فنجان آرد/ نصف فنجان نان خرد شده
▪ چهار عدد تخم مرغ/ یک فنجان پنیر مازارولا
▪ یک فنجان پنیر پارمسان/ نصف فنجان برگ ریحان
● طرز تهیه
بادمجان ها را به قطعات کوچک در اندازه سه سانتی متری تقسیم کنید. آنها را در یک ظرف ریخته و روی آنها نمک بپاشید.
سپس گوجه فرنگی، یک سوم فنجان روغن زیتون، نمک، فلفل و سیر را در مخلوط کن ریخته و تا به دست آمدن ترکیبی یکنواخت صبر کنید.
در ظرفی دیگر آرد را با تخم مرغ و نان خرد شده مخلوط کنید و آنقدر هم بزنید تا خمیر به دست آید.
بادمجان ها را به همراه سس، برگ ریحان، پنیر پارمسان و پنیر مازارولا، درون خمیر گذاشته و به مدت ۳۰ دقیقه در فر با درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد قرار دهید.
قبل از مصرف، ساندویچ را به مدت ۱۰ دقیقه در دمای اتاق قرار دهید. باقی مانده سس را روی ساندویچ بمالید و میل کنید.
فریده وکیلی
منبع : روزنامه ایران
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران احمد وحیدی وزیر کشور مجلس شورای اسلامی بابک زنجانی مجلس خلیج فارس دولت دولت سیزدهم شورای نگهبان حجاب لایحه بودجه 1403
روز معلم حج تمتع سلامت تهران هواشناسی قوه قضاییه شهرداری تهران سیل آموزش و پرورش دستگیری فضای مجازی شورای شهر تهران
بانک مرکزی ارز دلار خودرو قیمت دلار قیمت خودرو ایران خودرو سایپا قیمت طلا مالیات چین بازار خودرو
تلویزیون سریال پایتخت سینمای ایران سینما نون خ موسیقی تئاتر دفاع مقدس فیلم کتاب رسانه ملی
اسرائیل رژیم صهیونیستی جنگ غزه غزه فلسطین آمریکا حماس روسیه نوار غزه نتانیاهو ترکیه افغانستان
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید سپاهان تراکتور بایرن مونیخ باشگاه استقلال لیگ برتر فوتسال تیم ملی فوتسال ایران بازی
هوش مصنوعی تبلیغات ناسا اینستاگرام اپل فناوری همراه اول آیفون گوگل
داروخانه مسمومیت دیابت کاهش وزن قهوه بارداری خواب سلامت روان چاقی