قیمت طلا امروز




 مشاور فرمانده سپاه

 خبرگزاری همشهری‌آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۲۸

ماجرای تماسی که ترامپ را به کامیون حمل غذا کشاند! | پشت‌پرده یک بلوف اطلاعاتی که رسوایی به بار آورد | ماجرای نامه سرویس مخفی ترکیه به روایت سردار نقدی

مشاور عالی فرمانده کل سپاه با اشاره به ویژگی‌های رئیس‌جمهور آمریکا گفت: اظهارات او قدرت آمریکا را تخریب کرده و حرف‌هایش پایه و اساس قاعده‌ای ندارد.
 ماجرای تماسی که ترامپ را به کامیون حمل غذا کشاند! | پشت‌پرده یک بلوف اطلاعاتی که رسوایی به بار آورد | ماجرای نامه سرویس مخفی ترکیه به روایت سردار نقدی
به گزارش همشهری‌آنلاین، سردار «محمدرضا نقدی» مشاور عالی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در گفت‌وگو با راشاتودی روسیه، با اشاره به اینکه رئیس‌جمهور آمریکا ویژگی‌های خاصی دارد و بسیار کوتاه‌بین است و رفتار کودکانه دارد، اظهار داشت: هیچ آینده‌نگری در اظهارات ترامپ دیده نمی‌شود و هنگام سخن‌گفتن حتی به ۲۴ ساعت بعد هم فکر نمی‌کند. یک رهبر بزرگ بین‌المللی باید عمق ۵۰ تا ۱۰۰ ساله سخنانش را که در تاریخ ثبت می‌شود، ببیند؛ اما او حتی فردا را هم نمی‌تواند پیش‌بینی کند و سخنی سنجیده و آینده‌نگرانه بگوید.

سردار نقدی گفت: حرف‌های رئیس‌جمهور آمریکا پایه و اساس ندارد و اظهاراتش قدرت آمریکا را تخریب کرده است. پیش‌تر آمریکا با وجود استعمارگری و امپریالیسم، دست‌کم مانند یک ابرقدرت سخن می‌گفت و با پشتوانه فکری اندیشمندان و مراکز تحقیقاتی تصمیم می‌گرفت؛ اما اکنون رئیس‌جمهور آمریکا در جلسات چندنفره حرف‌هایی می‌شنود و سپس تصمیمی می‌گیرد که خروجی آن مضحک است. ما ایرانی‌ها می‌گوییم که «تا نوک دماغش را می‌بیند».

مشاور عالی فرمانده کل سپاه با مقایسه شرایط ایران با افغانستان و عراق گفت: افغانستان یک‌سوم وسعت ایران و کمتر از یک‌دوم جمعیت ایران را دارد. آمریکا در شرایطی به آن کشور حمله کرد که ۹۰ درصد مردم آمریکا به دلیل فضای پس از حادثه برج‌های دوقلو، طرفدار حمله بودند. افغانستان آشفته بود و بخش بزرگی از سرزمین از کنترل دولت مرکزی خارج شده بود. با وجود این شرایط، جنگ ۲۰ سال طول کشید و آمریکا پس از هزینه سه هزار میلیارد دلاری و جا گذاشتن ۸۵ میلیارد دلار سلاح از افغانستان فرار کرد.

سردار نقدی ادامه داد: عراق نیز یک‌چهارم وسعت ایران و یک‌دوم جمعیت ایران را دارد. چهار استان به‌طور کامل از کنترل حکومت مرکزی خارج بود و سایر استان‌ها نیز ناراضی بودند. با این حال، جنگ هشت سال و هشت ماه طول کشید و آمریکا با چهار هزار میلیارد دلار هزینه و چهار هزار و ۸۰۰ کشته، اکنون در حال اخراج‌شدن است.

وی تأکید کرد: ایران سه تا چهار برابر این کشورها وسعت و دو برابر جمعیت دارد. تنها ۱۰ میلیون بسیجی دارد و چندین برابر آنها نیروی مسلح. سلاح‌های پیشرفته در اختیار دارد، انسجام داخلی دارد و هیچ نقطه‌ای از کنترل حکومت مرکزی خارج نیست. در آمریکا نیز ۷۰ درصد مردم مخالف جنگ هستند؛ بنابراین سخن از حمله زمینی به ایران حرفی نسنجیده و کودکانه است. ما روی این حرف‌ها حساب نمی‌کنیم؛ حتی روی حرف یک راننده تاکسی بیشتر می‌توان حساب کرد؛ چون سر ساعت می‌آید؛ اما حرف‌های رئیس‌جمهور آمریکا فردایش باطل می‌شود.

سردار نقدی درباره ادعای موفقیت‌آمیزبودن جنگ آمریکا در غرب آسیا و تأثیر آن بر عملکرد نظامی آینده آمریکا در منطقه گفت: هر جنگی هدفی دارد و پیروزی زمانی معنا دارد که طرف آغازکننده جنگ به اهداف اعلام‌شده خود برسد. دولت آمریکا دو هدف اصلی اعلام کرده بود: براندازی نظام ایران و تجزیه کشور. این اهداف در همان ابتدا شکست خورد.

وی ادامه داد: آمریکایی‌ها تصور کوتاه‌بینانه‌ای داشتند که ظرف سه یا چهار روز نظام ایران را ساقط و کشور را تجزیه می‌کنند؛ تصوری واهی که شکست آن خیلی زود آشکار شد. همه دنیا دیدند هدفی که آمریکا برای رژیم صهیونیستی اعلام کرده بود، محقق نشد و نتیجه کاملاً معکوس شد؛ نظام اسلامی محکم‌تر شد.

مشاور عالی فرمانده کل سپاه تاکید کرد: نسل‌های جدید ایران که متعلق به دهه‌های ۸۰ و ۹۰ هستند، پیش از این نمی‌توانستند استکبار آمریکا را به‌خوبی درک کنند. نسل‌های قدیمی در دفاع مقدس و درگیری با ناوهای آمریکایی این موضوع را لمس کرده بودند، اما نسل جدید نه. در این جنگ، جنایت و خوی درنده‌خویی آمریکا برای نسل‌های نو کاملاً ملموس شد و انقلاب اسلامی برای دو نسل تضمین شد. دیگر به سمت آمریکا متمایل نخواهند شد. پیش‌تر با کار رسانه‌ای گسترده توانسته بودند تا حدی روی افکار این نسل‌ها اثر بگذارند، اما این جنگ، تمام آن چند دهه کار نرم‌افزاری و جنگ نرم را خاکستر کرد و نظام اسلامی محکم‌تر شد.

سردار نقدی با اشاره به هدف تجزیه ایران گفت: آمریکایی‌ها ۴۰ سال روی قومیت‌ها کار کرده بودند تا میان اقوام ایرانی افتراق ایجاد کنند و آن‌ها را به تعارض بکشانند؛ اما این پروژه کاملاً باطل شد. امروز اگر نظرسنجی‌های جدید را با نظرسنجی‌های قبل از جنگ مقایسه کنید، فاصله میان اقوام بسیار کمتر شده و اقوام ایرانی بیش از گذشته به هویت ملی خود افتخار می‌کنند. پس از شکست این دو هدف، جنگ آمریکا بدون راهبرد شد.

وی افزود: تاکنون حداقل ۱۲ تصمیم در مورد ایران اعلام کردند؛ یکی از آنها تصرف جزیره خارگ بود. چند صد نوبت بمباران سنگین انجام دادند، اما نتوانستند حتی یک نفر را وارد جزیره کنند. گفتند جزایر ایران را می‌گیرند. گفتند تنگه هرمز را باز می‌کنند و عملیات آزادی انجام می‌دهند. ناوهایشان را آوردند و رئیس‌جمهور آمریکا بیانیه داد. اما اکنون کجاست؟ نمی‌توانند حتی یک آمریکایی را در تنگه هرمز نشان دهند.

مشاور عالی فرمانده کل سپاه افزود: یکی دیگر از اهداف آن‌ها نابودی توان هسته‌ای ایران و زیرساخت‌های انرژی بود. نتوانستند. بخشی را تخریب کردند، چند نقطه را بمباران کردند، اما ایران همچنان ظرفیت کامل دارد. یکی از دلایل دروغ‌گویی آن‌ها این بود که در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرده بود زیرساخت‌های اتمی ایران را کاملاً نابود کرده است؛ اما دوباره حمله کردند و اکنون دوباره می‌گویند می‌خواهند نابود کنند. اگر نابود کرده‌اند، چرا چند بار دوباره نابود می‌کنند؟ پس معلوم است که دروغ گفته‌اند و باز هم نخواهند توانست.

وی تأکید کرد: یکی دیگر از اهداف اعلام‌شده نابودی زیرساخت‌های موشکی ایران بود؛ اما این زیرساخت‌ها محکم‌تر شد. تکنولوژی به‌روزتر شد و تولیدات به نقاط امن منتقل شد که امکان بمباران آن‌ها وجود ندارد. تولیدات نظامی ایران دائماً در حال رشد است؛ پهپادها نیز همین‌طور. ادعای نابودی پدافند هوایی نیز شکست خورد. هرچه جنگ جلوتر رفت، آسمان برای جنگنده‌های آمریکایی ناامن‌تر شد. در روزهای آخر جنگ تعداد بیشتری از جنگنده‌ها و هواپیماهای آمریکا سقوط کردند. طبق گزارش پنتاگون به کنگره آمریکا، ۴۲ فروند هواپیمای جنگی و ۲۰۰ فروند پهپاد آمریکا در این جنگ از بین رفته است؛ همچنین ۲۵ درصد پهپادهای «آر.کیو» از دست رفته‌اند. در پدافند نیز کاری نتوانستند انجام دهند. هر هدفی اعلام کردند، شکست خورد. معلوم نیست از کدام پیروزی سخن می‌گویند.

مشاور عالی فرمانده کل سپاه در بخش دیگر از سخنان خود با اشاره به شهادت حضرت آیت‌الله العظمی شهید سید علی خامنه‌ای گفت: مهم‌ترین کاری که دشمن انجام داد، شهادت رهبر ما بود؛ اما نتیجه چه شد؟ نام و آوازه رهبر ما امروز جهان را تسخیر کرده است؛ شما دیدید در عراق کشوری که هشت سال با ما در جنگ بود، هنگام تشییع، ۱۲ میلیون نفر در مسیر ۸۰ کیلومتری طی ۲۳ ساعت امام شهید ما را بدرقه کردند.

وی افزود: امروز رهبر ما جهانی شده است. یقین دارم که اگر این تشییع در نیویورک یا لندن انجام می‌شد، واکنش مردم همان بود. حقایق بسیاری اکنون درباره امام شهید ما بازگو می‌شود؛ کسی که ۴۷ سال رهبر کشور بود و یک متر زمین برای خود نداشت. هیچ‌یک از فرزندانش شرکت اقتصادی ندارند و سهامدار هیچ مجموعه‌ای نیستند؛ همه مشغول کارهای فرهنگی و آموزشی‌اند. این عظمت روح امروز در دنیا به نمایش گذاشته شده است. در ایران نیز ۴۳ میلیون نفر در تهران، قم و مشهد در مراسم تشییع شرکت کردند؛ عددی که در تاریخ جهان بی‌سابقه است. همه مردم دنیا دیدند که دشمنان در همه اهداف‌شان نتیجه عکس گرفتند و ما پیروز بی‌منازع این جنگ هستیم و ان‌شاءالله روزبه‌روز شکست آن‌ها بیشتر خواهد شد.

سردار نقدی درباره تلاش آمریکا برای هماهنگی با کشورهای حاشیه خلیج فارس جهت احیای صادرات انرژی و کاهش وابستگی جهانی به تنگه هرمز گفت: اهمیت تنگه هرمز هیچ‌گاه کم نمی‌شود. این منطقه محل تولید نفت و گاز است و چاه‌های نفت را نمی‌توان به جای دیگری منتقل کرد. ممکن است نفت را با کشتی یا لوله جابه‌جا کنند، اما همان لوله نیز تحت کنترل و آسیب‌پذیر است. انتقال بسیاری از محصولات نیز امکان‌پذیر نیست؛ مثلاً گاز در صورت انتقال دو فاز می‌شود و بازگرداندن آن به حالت اولیه عملیات سنگین و پرهزینه می‌خواهد؛ بنابراین اهمیت این منطقه از بین نمی‌رود.

وی افزود: ایجاد مسیرهای جایگزین برای انتقال نفت سال‌ها زمان و هزینه سنگین می‌طلبد و نهایتاً باز هم از اهمیت این منطقه کاسته نمی‌شود. برخی تلاش می‌کنند از آب‌های پشت صخره‌ها، کشتی‌ها را شبانه و پنهانی عبور دهند، اما معمولاً هدف قرار می‌گیرند و متوقف می‌شوند.

مشاور عالی فرمانده کل سپاه درباره انتصاب سرلشکر «محسن رضایی» به‌عنوان دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: سرلشکر رضایی سردار پیروزی‌های بزرگ دفاع مقدس است؛ شخصیتی شجاع و باتجربه است و با تلفیق مسائل سیاسی و نظامی می‌تواند برد بیشتری در پیشبرد اهداف کشور ایجاد کند.

وی افزود: این انتصاب بازتاب داخلی بسیار خوبی داشت و مردم را دلگرم‌تر کرد. دشمن نیز از این اتفاق خشمگین است، اما این انتصاب به نفع ملت ایران تمام شد. مواضع روشن سرلشکر رضایی قبل و بعد از انتصاب، مسیر را مشخص می‌کند. شروطی که برای پیگیری تفاهم تعیین کرده، نشان می‌دهد چه اتفاقاتی باید رخ دهد تا به نقطه قبل از جنگ دوم بازگردیم. این انتصاب استحکام بیشتری در مواضع ایران ایجاد کرده و ملت را امیدوارتر کرده است.

سردار نقدی در پاسخ به پرسشی درباره اولویت سپاه در مرحله کنونی ـ دیپلماسی یا مقاومت نظامی ـ گفت: ما باید به بازدارندگی برسیم. اینکه هر کسی هر روز تصمیم بگیرد به ایران حمله کند، ناکام بماند، دوباره سازماندهی کند و شش ماه بعد بازگردد، برای ما قابل قبول نیست. امنیت باید حفظ شود؛ چه از مسیر دیپلماسی و چه از مسیر جنگ. دیپلماسی و جنگ ابزارند؛ اصل، بازگشت بازدارندگی ایران است.

وی افزود: اگر آمریکا در دیپلماسی هزینه تجاوز را بپردازد، خواسته‌های مطرح‌شده را بپذیرد و خسارت بدهد. اگر این کار را نکند، باید با او برخورد شود تا هزینه برایش سنگین شود و هیچ‌کس جرأت حمله دوباره نداشته باشد. اگر به بازدارندگی نرسیم، پایان جنگ چه با دیپلماسی و چه با جنگ، خسارت‌بار خواهد بود.

سردار نقدی یادآور شد: در جنگ تحمیلی هشت‌ساله نیز تا رسیدن به بازدارندگی جنگ ادامه یافت. اگر در مرزهای بین‌المللی کوتاه می‌آمدیم، دشمن دوباره تجهیز و حمله می‌کرد. عملیات مرصاد نشان داد همین که دشمن احساس ضعف کند، حمله می‌کند. خوی مستکبران و دیکتاتورها مانند صدام، ترامپ، استالین و هیتلر همین است؛ تا زمانی که خسارت نپردازند و درک نکنند که حمله به کشور مستقل هزینه دارد، پایان جنگ برای ما خطرناک است.

مشاور عالی فرمانده کل سپاه گفت: امروز روز غلبه اراده ملت‌هاست. سلاح‌ها دیگر تعیین‌کننده نیستند. آمریکا ناوهای هواپیمابر زیادی دارد، اما این ناوها اکنون برای‌شان مصیبت شده‌اند؛ ناو هواپیمابر آمریکا یک زندان شناور است. نیروهای آن محبوس‌ و شش ماه است که بدون امکان پهلوگیری در حرکت‌ هستند؛ امکانات تازه نمی‌رسد و با غذاهای انباری روزگار می‌گذرانند و دچار مشکلات روانی شده‌اند. امروز قدرت ملت‌ها حرف می‌زند.

وی افزود: سرنوشت آمریکا سرنوشت شاه است. هر کاری می‌کرد به ضررش تمام می‌شد؛ نرمش، خشونت، سیاست، هیچ‌کدام به نفعش نبود. وقتی ظلم از حد بگذرد و ملت‌ها بیدار شوند، سرنوشت مستکبران همین است.

سردار نقدی با اشاره به فرار ترامپ با ماشین حمل غذا در ترکیه گفت: رئیس‌جمهور آمریکا هواپیمایش را عوض کرد، در کامیون غذا نشست و سپس مخفیانه سوار هواپیمای دیگری شد و ترکیه را ترک کرد. برای یک ابرقدرت، این رفتار، خود یک رسوایی است. اما بدتر از آن این بود که «روبیو» وزیر امور خارجه و جمعی از خبرنگاران را در هواپیمایی نشاند که تصور می‌کرد، هدف حمله قرار می‌گیرد؛ این رفتار ترامپ بسیار ناجوانمردانه و غیراخلاقی بود.

وی افزود: چرا این اتفاق افتاد؟ سرویس اطلاعاتی ترکیه نامه‌ای ارسال کرد که فردی گزارش داده قرار است هواپیمای رئیس‌جمهور آمریکا هدف قرار گیرد. بررسی‌ها نشان داد این فرد یک شهروند عادی است. او گفت که «دوست داشتم رئیس‌جمهور آمریکا را بترسانم.» همین نامه ساده، بزرگ‌ترین رسوایی زندگی ترامپ را رقم زد؛ رسوایی‌ای که هرگز از پرونده او پاک نخواهد شد و نسل‌های آینده نیز از آن شرم خواهند داشت.

سردار نقدی گفت: وقتی کسی ظلم را از حد بگذراند و جنایت کند، این‌گونه رسوا می‌شود. ناو هواپیمابرش درگیر می‌شود، نیروهایش با هم درگیر می‌شوند. اگر می‌گویند چنین نیست، خبرنگاران دنیا را راه بدهند. امروز قرن اراده ملت‌هاست.

مشاور عالی فرمانده کل سپاه در پایان تأکید کرد: آمریکا دو میلیارد مسلمان را کنار گذاشته و پشت هفت میلیون صهیونیست قرار گرفته که هزاران بی‌گناه را در غزه کشته‌اند؛ این را افکار عمومی جهان نمی‌پذیرد. از این پس هر ضربه‌ای بتوانند می‌زنند؛ همان‌گونه که یک شهروند عادی با یک نامه ساده رئیس‌جمهور آمریکا را به چالش کشید. این سلسله شکست‌ها ادامه خواهد داشت تا زمانی که تسلیم شوند و مسیر خود را تغییر دهند. کد خبر 1061792







سه شنبه ۳ شهریور ۱۴۰۵ - 25 August 2026
فاصله تغییر تا واقعیت
روزنامه آرمان امروز

فاصله تغییر تا واقعیت

یدا‌ طاهرنژاد آرمان امروز : در حالی که برخی اظهارنظرهای اخیر از احتمال شکل‌گیری تغییراتی در رویکردهای سیاسی حکایت داشت، نبود نشانه‌های عملی از این تغییرات در کنار تشدید آثار تحریم‌ها، بار دیگر ضرورت بازنگری در برخی سیاست‌ها، پرهیز از دوقطبی‌سازی و تقویت انسجام ملی را به مسئله‌ای جدی برای عبور از شرایط …
سرمقاله کیهان/ بِسِنت خالی بست مستندات چه می‌گویند؟ | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

سرمقاله کیهان/ بِسِنت خالی بست مستندات چه می‌گویند؟ | آخرین خبر

کیهان/ «بِسِنت خالی بست مستندات چه می‌گویند؟» عنوان یادداشت روز در روزنامه کیهان است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید: 1) دولت ترامپ، نه امروز بلکه از یک سال و نیم قبل (و پیش از آن، در دولت قبلی‌اش) همواره ادعا کرده: این، بدترین و آخرین فشار بر ایران است. ترامپ، 7 سال قبل، از «فشار حداکثری» رونما
سرمقاله شرق/ آیا ازسرگیری مذاکره محتمل است؟ | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

سرمقاله شرق/ آیا ازسرگیری مذاکره محتمل است؟ | آخرین خبر

شرق/ «آیا ازسرگیری مذاکره محتمل است؟» عنوان سرمقاله در روزنامه شرق است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید: سخنگوی وزارت خارجه یکشنبه اعلام کرد که عاصم منیر، فرمانده ارتش پاکستان، دوشنبه وارد تهران می‌شود. این خبر بعد از دو تماس تلفنی بین منیر و عراقچی در چهارشنبه و شنبه اعلام شد. این چهارمین سفر من
سرمقاله جوان/ ایران از شهریور ۲۰ تا به امروز  | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

سرمقاله جوان/ ایران از شهریور ۲۰ تا به امروز | آخرین خبر

روزنامه جوان/ «ایران از شهریور ۲۰ تا به امروز » عنوان یادداشت روز در روزنامه جوان است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید: اشغال ایران در شهریور ۱۳۲۰ از تلخ‌ترین و در عین حال آموزنده‌ترین رویداد‌های تاریخ معاصر کشور است، رویدادی که نشان داد صرف برخورداری از ارتشی بزرگ و اختصاص بودجه‌های سنگین نظامی،
سرمقاله جمهوری اسلامی/ روی دیگر این سکه را هم ببینید | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

سرمقاله جمهوری اسلامی/ روی دیگر این سکه را هم ببینید | آخرین خبر

جمهوری اسلامی/ «روی دیگر این سکه را هم ببینید» عنوان سرمقاله در روزنامه جمهوری اسلامی است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید: همزمان با هفته دولت، تبلیغات علیه شخص رئیس‌جمهور و عملکرد دولت او در فضای مجازی و در محافل مرتبط با جناح منتظرالحکومه اوج گرفته است. این تبلیغات با اینکه دارای محورهای متعدد
مرد قدرتمند آمریکا در تهران به دنبال میانجی‌گری/ رای الیوم: تحریم‌های جدید آمریکا با واکنش بی‌اعتنایی ایران مواجه شده است
سایت اقتصادنیوز

مرد قدرتمند آمریکا در تهران به دنبال میانجی‌گری/ رای الیوم: تحریم‌های جدید آمریکا با واکنش بی‌اعتنایی ایران مواجه شده است

اقتصادنیوز: تحلیلگر برجسته جهان عرب، در سرمقاله روزنامه رای الیوم با رد امکان تسلیم ایران در برابر تحریم‌های جدید آمریکا، تأکید کرد که تهران طی ۴۳ سال گذشته در برابر فشارهای واشنگتن شکست نخورده و حتی سه جنگ تحمیلی نیز نتوانسته این کشور را به عقب‌نشینی وادار کند.
در برابر تحریم های آمریکا کاملا آماده‌ایم
سایت ایران آنلاین

در برابر تحریم های آمریکا کاملا آماده‌ایم

وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه دشمن آمریکایی تلاش کرده از طریق اقدامات نظامی موجودیت جمهوری اسلامی ایران را از زیر سوال ببرند، گفت: دولت چهاردهم از مدت ها قبل برای مقابله با تحریم های آمریکا برنامه ریزی کرده و کاملا برای تحریم های جدید هم آماده است.
افق باز فرهنگ نقد و نظر
سایت ایران آنلاین

افق باز فرهنگ نقد و نظر

یکی از مضمون‌هایی که سال‌هاست علیه انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی ایران از آغاز انقلاب تا به امروز مطرح شده و می‌شود، موضوع سانسور است. در پیشنهاد جایگزین «بررسی» به جای سانسور، بخشی از مشکل سانسور شده است! سانسور در ساحت‌های مختلف کلمه و تصویر و یا نقاشی و سینما.
فرار از مسئولیت
روزنامه ستاره صبح

فرار از مسئولیت

سقاب اصفهانی به دلیل نداشتن حداقل شرایط برای تصدی پست معاونت راهبردی انرژی رییس جمهور، گزینه نامناسبی برای این سمت بود .روزی که برگزیده شد هشدارها داده شد اما شنیده نشد .
نفس های آخر دیپلماسی/ تلاش پاکستان برای باز کردن گره مذاکرات ایران و آمریکا
روزنامه ستاره صبح

نفس های آخر دیپلماسی/ تلاش پاکستان برای باز کردن گره مذاکرات ایران و آمریکا

گروه بین الملل: شبکه الجزیره در گزارشی با اشاره به سفر دوباره مارشال عاصم منیر، فرمانده ارتش پاکستان، به تهران نوشت که اسلام‌آباد در تلاش است بن‌بست مذاکرات ایران و آمریکا را بشکند.
    
[محمد طاهری] تصویب کنوانسیون خزر؛ حافظ منافع ملی؟
سایت اطلاعات آنلاین

[محمد طاهری] تصویب کنوانسیون خزر؛ حافظ منافع ملی؟

بررسی لایحه کنوانسیون وضعیت حقوقی دریای خزر در مجلس‌ شورای اسلامی می‌تواند برای دهه‌ها بر حقوق حاکمیتی، منابع انرژی، امنیت و جایگاه ژئوپلیتیکی ایران در خزر تأثیرگذار باشد...
مسأله اصلی مقابله با نفوذ است یا عدم رویارویی با واقعیت هاست؟
سایت روزنو

مسأله اصلی مقابله با نفوذ است یا عدم رویارویی با واقعیت هاست؟

مناقشه‌ای که ۲۵ مرداد با رأی ۱۸۳ نماینده آغاز شد، حالا با مخالفت رسمی دولت پزشکیان وارد مرحله تازه‌ای شده است.
         
[کیومرث کرمانشاهی] پشت نقاب تراستی‌ها!
سایت اطلاعات آنلاین

[کیومرث کرمانشاهی] پشت نقاب تراستی‌ها!

عدم شفافیت و افزایش تبعیض در توزیع عادلانه اطلاعات به‌ویژه در حوزه تجارت، سرمنشاء و موثر در گسترش «فساد و رشد فقر» است و محدودیت در اطلاع‌رسانی مستمر و روشن، موجب تشدید هر دو مسأله در اقتصادِ کشور...
سرمقاله اعتماد/ عبور موفق از کشاکش بحران‌‌ها | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

سرمقاله اعتماد/ عبور موفق از کشاکش بحران‌‌ها | آخرین خبر

اعتماد/ «عبور موفق از کشاکش بحران‌‌ها» عنوان یادداشت روز در روزنامه اعتماد است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید: دو سال از آغاز به کار دولت چهاردهم می‌گذرد، دولتی که تولد اجرایی آن نه در بستری آرام و با فرصت معمول برای سازماندهی، بلکه در کانون یکی از ملتهب‌‌ترین مقاطع تاریخی دهه‌های اخیر کشور رقم
روزنامه اعتماد بازآرایی حکمرانی در کارنامه دولت چهاردهم را تحلیل کرد / دولت کنشگر
سایت اعتماد آنلاین

روزنامه اعتماد بازآرایی حکمرانی در کارنامه دولت چهاردهم را تحلیل کرد / دولت کنشگر

نگاهی به عملکرد دولت چهاردهم در هفته دولت ۱۴۰۵، تصویری از دولتی را نشان می‌دهد که در میان تلاطم‌های منطقه‌ای و فشارهای اقتصادی، از کار باز نمانده است. اگر بخواهیم این کارنامه را در چند جمله خلاصه کنیم، باید گفت دولت چهاردهم موفق شده است با تفکیک میان «بحران‌های کوتاه‌مدت» و «توسعه میان‌مدت» هر دو را …
    
جنگ اقتصادی بی‌پاسخ نمی‌ماند
سایت جوان آنلاین

جنگ اقتصادی بی‌پاسخ نمی‌ماند

جوان آنلاین: تهدیدات امریکا مبنی بر ایجاد فشار اقتصادی «خفه‌کننده» یا «بزرگ‌ترین تهاجم مالی» بیشتر از آن‌که جنبه اقتصادی داشته باشد، محتوای عملیات روانی دشمن...
کوه تهدید‌های اقتصادی امریکا موش زایید
سایت جوان آنلاین

کوه تهدید‌های اقتصادی امریکا موش زایید

رئیس کل بانک مرکزی: «جنگ اقتصادی» امریکا و محدودیت‌های اعلام شده، فشار تازه‌ای ایجاد نمی‌کند که «جمهوری اسلامی را به فروپاشی برساند»
         
متافیزیک تنگه هرمز - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

متافیزیک تنگه هرمز - مردم سالاری آنلاین

در بنیاد هر واقعیت، تناقضی نهفته است؛ تناقضی که آن را از سکون به حرکت، از بودن به شدن، و از ذات به تجلی ...
دور فلک درنگ ندارد...
روزنامه شرق

دور فلک درنگ ندارد...

گاهی که فردی خوش‌فکر و سالم برای مدیریت میانی یک مجموعه منصوب می‌شود، این امید زنده می‌شود که بتواند تحولات مثبتی در سازمان و حوزه‌های کاری آن رقم بزند. اما پس از مدتی، اتفاق چشمگیری نمی‌افتد و جز تغییراتی معدود و سطحی، روال اصلی همان مسیر پیشین را ادامه می‌دهد.
پنج اولویت اصلاحات ساختاری و اقتصادی دولت چیست؟
سایت روزنو

پنج اولویت اصلاحات ساختاری و اقتصادی دولت چیست؟

تجربه اقتصاد ایران نشان می‌دهد تحریم‌ها به تنهایی تمام مشکلات را توضیح نمی‌دهند، اما تشدید آنها می‌تواند ضعف‌های ساختاری را عمیق‌تر کند
معماواره تهران در قلب واشینگتن  و فشار حداکثری
روزنامه شرق

معماواره تهران در قلب واشینگتن و فشار حداکثری

تقابل تهران و واشینگتن به پیچیده‌ترین و حساس‌ترین سطح خود پس از دهه‌ها مناقشه رسیده است. در طول چند دهه گذشته، تنش‌های طرفین‌ بارها تا آستانه درگیری مستقیم پیش رفت اما نوعی «مدیریت ادراکی» و رعایت خطوط قرمز متقابل، مانع از فروپاشی کامل چارچوب بازدارندگی می‌شد.
جنگی که هیچ‌کس نمی‌تواند تمامش کند
روزنامه شرق

جنگی که هیچ‌کس نمی‌تواند تمامش کند

جنگ‌ها همیشه با پیروزی یکی و شکست دیگری پایان نمی‌یابند. گاهی هر دو طرف آن‌قدر قدرت دارند که تسلیم نشوند، اما هیچ‌کدام آن‌قدر توانایی ندارند که اراده خود را به دیگری تحمیل کنند.
تهران؛ آخرین پیچ میانجیگری
روزنامه شرق

تهران؛ آخرین پیچ میانجیگری

چهار سفر عاصم منیر به تهران در کمتر از شش ماه، از جایگاه تازه و حساس پاکستان در یکی از پیچیده‌ترین معادلات منطقه حکایت دارد. اسلام‌آباد در این شرایط می‌کوشد از یک‌ سو به کانالی برای انتقال پیام میان تهران و واشینگتن تبدیل شود و از سوی دیگر، تلاش دارد به ‌عنوان کشوری که نگران گسترش دامنه بحران به پیرامون …
آیا ازسرگیری مذاکره محتمل است؟
سایت آوش

آیا ازسرگیری مذاکره محتمل است؟

سخنگوی وزارت خارجه یکشنبه اعلام کرد که عاصم منیر، فرمانده ارتش پاکستان، دوشنبه وارد تهران می‌شود. این خبر بعد از دو تماس تلفنی بین منیر و عراقچی در چهارشنبه و شنبه اعلام شد.
بِسِنت خالی بست مستندات چه می‌گویند؟
سایت نورنیوز

بِسِنت خالی بست مستندات چه می‌گویند؟

دولت ترامپ، نه امروز بلکه از یک سال و نیم قبل (و پیش از آن، در دولت قبلی‌اش) همواره ادعا کرده: این، بدترین و آخرین فشار بر ایران است.
سفیر نجات تفاهم
سایت روزنامه سازندگی

سفیر نجات تفاهم

همزمان با اعمال تحریم‌های اقتصادی جدید آمریکا علیه ایران، عاصم منیر ، فرمانده ارتش پاکستان، به همراه محسن نقوی ، وزیر کشور پاکستان به ایران سفر کرد تا در آخرین رایزنی‌ها با مسعود پزشکیان ، رئیس‌جمهور و محمدباقر قالیباف ، رئیس تیم مذاکره‌کننده، بتوانند تفاهم‌نامه اسلام‌آباد را از بن‌بست خارج …
مذاکره در جهان چندلایه
سایت روزنامه سازندگی

مذاکره در جهان چندلایه

سرنوشت توافق در گرو موازنه منافع قدرت‌های جهانی است به‌قلم؛ علی هاشمی؛ قائم‌مقام دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی ایران
معاون اشتباهی!
سایت روزنامه سازندگی

معاون اشتباهی!

چرا معاونت پارلمانی رئیس‌جمهور برخلاف نظر دولت به طرح مقابله با نفوذ در مجلس رأی مثبت داده است؟
هشدار حسین شریعتمداری به قالیباف نسبت به همسویی با جریانات غربگرا
سایت عصرایران

هشدار حسین شریعتمداری به قالیباف نسبت به همسویی با جریانات غربگرا

جریانات غربگرا با تحریف و یا تقطیع برخی از مواضع آقای قالیباف و سپس با تعریف و تمجید از موضع یاد‌شده، اصرار دارند که از یک‌سو، پایگاه اجتماعی ایشان را تغییر...
روایت روزنامه جمهوری اسلامی از روی دیگر سکه دولت چهاردهم و رئیس جمهور/ کدام ویژگی پزشکیان سانسور می شود؟
سایت اقتصادنیوز

روایت روزنامه جمهوری اسلامی از روی دیگر سکه دولت چهاردهم و رئیس جمهور/ کدام ویژگی پزشکیان سانسور می شود؟

اقتصادنیوز: دولت و رئیس ‌جمهور را فقط از دریچه آنچه درباره شرایط کشور می‌گوید دیدن، یک کار ناتمام است. کسانی که می‌خواهند نظر بدهند و قضاوت کنند باید همه چیز را ببینند، از سانسور بخشی از مطالب خودداری کنند و سپس آنچه را که می‌فهمند با مخاطبان خود در میان بگذارند.
فرمانده ایرانی،‌ رشوه نجومی  آمریکا برای کودتا در تهران را نپذیرفت - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

فرمانده ایرانی،‌ رشوه نجومی آمریکا برای کودتا در تهران را نپذیرفت - مردم سالاری آنلاین

برخی رسانه‌ های خارجی گزارش داده بودند که ترامپ از طریق یکی از همسایگان ایران، پیامی برای سردار وحیدی، فرمانده سپاه پاسداران، ارسال کرده است. با این حال، مشخص نیست که این ادعای جدید با آن گزارش‌ های تأیید نشده ارتباطی دارد یا کاملاً بی‌ربط است.
تهران؛ آخرین پیچ میانجیگری
روزنامه شرق

تهران؛ آخرین پیچ میانجیگری

چهار سفر عاصم منیر به تهران در کمتر از شش ماه، از جایگاه تازه و حساس پاکستان در یکی از پیچیده‌ترین معادلات منطقه حکایت دارد. اسلام‌آباد در این شرایط می‌کوشد از یک‌ سو به کانالی برای انتقال پیام میان تهران و واشینگتن تبدیل شود و از سوی دیگر، تلاش دارد به ‌عنوان کشوری که نگران گسترش دامنه بحران به پیرامون …
چرا طرح های تنش آفرین بنزین و حجاب را در شرایط جنگی امروز دنبال می کنید؟
سایت نواندیش

چرا طرح های تنش آفرین بنزین و حجاب را در شرایط جنگی امروز دنبال می کنید؟

در شرایطی که گرفتارِ «هم جنگ و هم صلح» هستیم و سهم جنگ بیشتر است چرا برخی‌ها یک دفعه یاد طرح‌هایی می‌افتند که در زمان صلح صد در صدی هم می‌تواند آتش جنگ را رو...
    
۵ سفر، ۶ مقصد؛ جغرافیای یک سال دیپلماسی پزشکیان
خبرگزاری ایرنا

۵ سفر، ۶ مقصد؛ جغرافیای یک سال دیپلماسی پزشکیان

تهران - ایرنا - در فاصله شهریور ۱۴۰۴ تا شهریور ۱۴۰۵، سفرهای خارجی مسعود پزشکیان تصویری نسبتا روشن از اولویت های سیاست خارجی دولت چهاردهم ارائه می کند؛ پنج سفر به شش مقصد در شرق آسیا، منطقه خلیج فارس، آمریکای شمالی و آسیای مرکزی و جنوبی که از حضور در اجلاس شانگهای و رایزنی با چین و روسیه آغاز شد، با دیپلماسی …
فشار اقتصادی بر ایران، بحران انرژی برای جهان؛تنگه هرمز چگونه معادلات را تغییر داد؟
خبرگزاری ایرنا

فشار اقتصادی بر ایران، بحران انرژی برای جهان؛تنگه هرمز چگونه معادلات را تغییر داد؟

تهران- ایرنا- «ذخایر نفت خام آمریکا تنها برای ۴۱ روز دیگر باقی مانده که پایین‌ترین سطح در نیم قرن اخیر است» این جمله فقط یک مفهوم دارد: چراغ قرمز اقتصاد جهانی در حالی روشن شده که وزیر خزانه داری کشور متخاصم آمریکا مدعی است روز تسویه حساب و بزرگترین تهاجم اقتصادی علیه ایران آغاز شده است.
دیپلماسی در دقیقه 90
روزنامه دنیای اقتصاد

دیپلماسی در دقیقه 90

در شرایطی که تنش میان ایران و آمریکا بار دیگر افزایش یافته و واشنگتن فشارهای اقتصادی علیه تهران را تشدید کرده است، فیلد مارشال عاصم منیر، فرمانده ارتش پاکستان، روز دوشنبه وارد تهران شد؛ سفری که چهارمین حضور او در ایران از زمان اعلام آتش‌بس ۱۹ فروردین میان ایران و آمریکا به شمار می‌رود.
روزنامه دنیای اقتصاد

داماد رهبر شهید انقلاب: همسرم می‌توانست بهترین موقعیت را داشته باشد، اما تربیت فرزندان و خانواده برای او اولویت بود +فیلم

جهاد اقتصادی در آشپزخانه؛ سردار رضایی و کشف کارخانه‌های خانگی!
روزنامه توسعه ایرانی

جهاد اقتصادی در آشپزخانه؛ سردار رضایی و کشف کارخانه‌های خانگی!

حمید آصفی محسن رضایی گفته است جوانان وارد اقتصاد شوند و جهاد اقتصادی راه بیندازند و در خانه ها و محلات شروع به تولید
سایت فرارو

کنایه مهاجری به سقاب اصفهانی/ نگران شیشه‌های دفترتان هستید؟!

تحریم‌های آمربکا تهدید تازه‌ای نیست / هشدار به مسئولان درباره اقدام نظامی جدید آمریکا
سایت تابناک

تحریم‌های آمربکا تهدید تازه‌ای نیست / هشدار به مسئولان درباره اقدام نظامی جدید آمریکا

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس، با اشاره به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران، این اقدامات را ادامه همان سیاست‌های تحریمی چند دهه گذشته دانست و گفت: بخش مهمی از ا...
علی دارابی ؛جدی ترین گزینه جانشینی جبلی در صدا و سیما
روزنامه آرمان امروز

علی دارابی ؛جدی ترین گزینه جانشینی جبلی در صدا و سیما

آرمان امروز : با نزدیک شدن به تاریخ پایان حکم ریاست پیمان جبلی بر سازمان صداوسیما، بار دیگر توجه‌ها به کرسی مدیریت این نهاد حاکمیتی جلب شده است. جبلی در تاریخ ۷ مهر ۱۴۰۰ با حکم رهبر شهید، برای یک دوره پنج‌ساله به ریاست صداوسیما منصوب شده بود. هر زمان که موعد تغییر رئیس صداوسیما [ ]
«دولت وفاق ملی» ؛ نماد دولت اخلاقی و فروتن
روزنامه آرمان امروز

«دولت وفاق ملی» ؛ نماد دولت اخلاقی و فروتن

آرمان امروز-گروه سیاسی: دولت پزشکیان را می‌توان از منظر یک نظریه سیاسی، در مسیر شکل‌گیری «دولت اخلاقی و فروتن» مورد بررسی قرار داد؛ دولتی که یکی از مهم‌ترین مشخصه‌های آن، نحوه مواجهه با قدرت، مردم و واقعیت‌های موجود است. در این نگاه، فروتنی صرفاً یک ویژگی شخصی برای رئیس دولت نیست، بلکه می‌تواند به یک …
دولت فروتن
روزنامه آرمان امروز

دولت فروتن

هوشمند سفیدی آرمان امروز : نظریه دولت فروتن توسط میشل کروزیه جامعه شناس شهیر فرانسوی در کتاب دولت فروتن، دولت مدرن استراتژی هایی برای تغییری دیگر ؛ جستاری در فروتنی لویاتان مطرح شده است. هفته دولت و تعمق در ویژگی های اخلاقی دکتر پزشکیان،فرهنگ رفتاری که او برای دولت خود قائل است ، فرصتی …
ایجاد درد و فشار یک مسئله است و تبدیل کردن این فشار به تغییر در سیاست، مسئله‌ای کاملاً متفاوت؛ آمریکا تقریباً هیچ‌گاه در انجام این کار موفق نبوده /کاملاً روشن است که ایرانی‌ها تشدید تنش را به تسلیم ترجیح خواهند داد / به‌جای آنکه تحریم‌های D-Day به پایان جنگ منجر شوند، احتمال بیشتری دارد که واکنش متقابل و تشدید تنش از سوی ایران را به دنبال داشته باشند
سایت انتخاب

ایجاد درد و فشار یک مسئله است و تبدیل کردن این فشار به تغییر در سیاست، مسئله‌ای کاملاً متفاوت؛ آمریکا تقریباً هیچ‌گاه در …

تریتا پارسی، معاون اندیشکده کوئینسی در تحلیلی در خصوص تحریم های جدید علیه ایران تصریح کرد: الگوی تحولات تا اینجا نشان داده که ایجاد درد و فشار یک مسئله است و...
سایت عصرایران

چرا اسم بسته تحریمی را D-Day گذاشته اند؟

حمله نهایی به محاسبه دولتمردان ایران!
سایت جوان آنلاین

حمله نهایی به محاسبه دولتمردان ایران!

اسکات بسنت، وزیر دارایی امریکا در فایننشال‌تایمز نوشت: «اکنون وارد مرحله‌ی نهایی [نبرد با ایران]می‌شویم». ترامپ هم پس از او نوشت: «ایران در حال فروپاشی کامل...
ترامپ «D- Day» می‌کارد، «واترلو» درو می‌کند
سایت جوان آنلاین

ترامپ «D- Day» می‌کارد، «واترلو» درو می‌کند

دونالد ترامپ رئیس‌جمهور امریکا و اسکات بسنت وزیر خزانه‌داری او، از آغاز یک «D-Day اقتصادی» علیه ایران صحبت می‌کنند؛ آغاز «بزرگ‌ترین تهاجم مالی که تاکنون علیه...
«میانجی‌گری» در بن‌بست تفاهم اسلام‌آباد
روزنامه توسعه ایرانی

«میانجی‌گری» در بن‌بست تفاهم اسلام‌آباد

در روایت رسمی وزارت خارجه، سفر فرمانده ارتش پاکستان به تهران، در چارچوب تلاش‌های منطقه‌ای برای صلح و امنیت توصیف می‌شود؛ اما گزارش‌های رسانه‌های بین‌المللی، به‌ویژه رویترز، از مأموریتی متفاوت سخن می‌گویند؛ تلاشی از سوی پاکستان برای بازگرداندن جمهوری اسلامی به مذاکرات با آمریکا، در حالی که هنوز مشخص نیست …
آیا ازسرگیری مذاکره   محتمل است؟
روزنامه شرق

آیا ازسرگیری مذاکره محتمل است؟

سخنگوی وزارت خارجه یکشنبه اعلام کرد که عاصم منیر، فرمانده ارتش پاکستان، دوشنبه وارد تهران می‌شود. این خبر بعد از دو تماس تلفنی بین منیر و عراقچی در چهارشنبه و شنبه اعلام شد.
فشار بیشتر، بحران عمیق‌تر؛ آزمون شکست‌خورده سیاست آمریکا در قبال ایران | امنیت نمی‌تواند خارج از خلیج فارس و تنگه هرمز برقرار شود
سایت اقتصادنیوز

فشار بیشتر، بحران عمیق‌تر؛ آزمون شکست‌خورده سیاست آمریکا در قبال ایران | امنیت نمی‌تواند خارج از خلیج فارس و تنگه هرمز برقرار …

اقتصادنیوز:کارشناس مسائل بین‌الملل، با هشدار نسبت به پیامدهای تشدید تحریم‌های آمریکا علیه ایران، تاکید کرد که فشار اقتصادی نه‌تنها راهی برای دستیابی به توافق پایدار نیست، بلکه می‌تواند درهای دیپلماسی را بسته و بحران امنیتی در منطقه خلیج فارس را عمیق‌تر کند.
چین و روسیه با «عملیات D - Day» علیه ایران همراه می‌شوند؟ | احتمال حمله پیشدستانه تهران در قالب «دکترین تهاجمی» جدید
سایت اقتصادنیوز

چین و روسیه با «عملیات D - Day» علیه ایران همراه می‌شوند؟ | احتمال حمله پیشدستانه تهران در قالب «دکترین تهاجمی» جدید

اقتصادنیوز:آمریکا از اعمال سخت‌ترین تحریم‌های تاریخ علیه ایران خبر داده و ترامپ کشورهای طرف معامله با تهران را نیز تهدید کرده است. ایران در مقابل از پاسخ تلافی‌جویانه و هدف قرار دادن منافع کشورهای همراه واشنگتن سخن می‌گوید.
سایت تابناک

روایت استیون والت از فرجام جنگ ایران و آمریکا: این پایان بازی است

صلح عادلانه
سایت جماران

صلح عادلانه

ممکن است در نگاه نخست، مقاومت نشانه دور شدن از صلح به نظر برسد؛ اما اگر صلح به معنای پذیرش تجاوز و تثبیت ظلم باشد، مقاومت می‌تواند مقدمه رسیدن به صلحی عادلانه باشد. بنابراین در منطق امام، مسئله صرفاً انتخاب میان «جنگ» و «صلح» نیست؛ بلکه باید میان جنگ تحمیلی و صلح عادلانه تمایز گذاشت.
سایت تابناک

ادعای وزیر خزانه داری آمریکا درباره شکل تازه تحریم‌ها +زیرنویس

سایت اقتصاد ۲۴

ترامپ این جمله قالیباف را منتشر کرد؛ «ما گرسنه هستیم و توان ایستادگی نداریم

سایت دیدبان ایران

قالیباف: «Make America Hungry Again»؛ آمریکا را دوباره گرسنه می‌کنیم!

خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ ماجرای سهم ۱۱ درصدی ایران از دریای خزر چیست؟

دشمن را از ضعف خود خبر‌دار نکنید
سایت روزنو

دشمن را از ضعف خود خبر‌دار نکنید

‌نمی‌شود که از یک سو هر نوع انذار راجع به کمبود منابع و تأثیر جنگ و تحریم‌ها و محاصرهٔ اقتصادی بر زندگی مردم را فرستادن پالس ضعف به دشمن دانست، اما از سوی...
    
سیف تبریزی: چرا باید اهرم‌های ایران در خزر را با دست خود واگذار کنیم؟
خبرگزاری مهر

سیف تبریزی: چرا باید اهرم‌های ایران در خزر را با دست خود واگذار کنیم؟

کارشناس مسائل قفقاز با انتقاد از روند تصویب کنوانسیون حقوقی دریای خزر، نسبت به پیامدهای حقوقی، امنیتی و ژئوپلیتیکی آن برای ایران هشدار داد.
سایت فرارو

ادعای ابوالقاسم طالبی درباره پرونده هلدینگ یاس و قالیباف: سردار سردار نکنید! نیستش!!